Tipsa om anläggningenKumla Herrgård AB

Välkommen till Kumla Herrgård!
Vackert belägen, omgiven av villor i närheten av Drevvikens kant ligger Kumla Herrgård-en plats för lunch, konferens och andra festligheter.
Herrgården drivs sedan 2013 av Rowan van der Merwe och Kicki Keller med personal. Här serveras vällagade luncher till moderata priser. Vi arrangerar konferens, söndagsbrunch, bröllop och andra festligheter för både privatpersoner och företag.
Här lagas all mat från grunden med bra råvaror och kärlek. Råvaror väljs utifrån de olika årstiderna.
Vi har många års erfarenhet av att planera och arrangera olika tillställningar. Vi vet värdet av ett välplanerat arrangemang med god service och ett helhetstänk.
Kumla Herrgård, med anor från 1600-talet ligger vackert inbäddat i en lummig trädgård, där man med fördel kan avnjuta sina måltider, fördrinken eller en kopp kaffe. Huset består av tre våningar. Där var våning har sin karaktär och känsla.
Har du redan lokal hjälper vi dig gärna med catering.

Besök oss- det är värt ett besök!

Hitta hit

Konferens med kreativa möten i Tyresö/Haninge nära Stockholm
När du stiger in i Kumla Herrgård byter du stadens stress och puls mot harmoni och lugn. Här ger mat och miljö grogrund för mötet.
Vi hjälper dig med allt du behöver – en fantastisk konferenslokal, vilsam miljö och vällagade måltider. Kumla Herrgård ligger även geografiskt bra placerad i Tyresö, nära gränsen till Haninge – med närhet till kommunikationer från Gullmarsplan.
Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop den bästa lösningen samt menyförslag till din konferens!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
2
Max biosittning
60
Max parkettsittning
60
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
60
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Våra duktiga kockar skapar menyer utifrån årets växlingar. Allt lagas från grunden med kunskap och kärlek.
Alla våra menyer kan avnjutas i våra vackra herrgårdslokaler likväl som via catering till era hem eller på annan valfri plats. Önskar du något specifikt till en konferens, fest eller bröllop så skapar vi gärna din meny och hjälper till med dekorationer. Vi erbjuder också helhetslösningar med serveringspersonal, linne, porslin m.m. Hyr lokal av oss här på herrgården i Tyresö, nära Haninge – eller boka allt för servering på plats hos dig! Kontakta oss för prisförslag.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
120

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kumla Herrgård ligger vackert belägen vid Drevvikens kant – nästan mitt emellan Tyresö och Haninge i Stockholms län. Sväng in vid Trollbäckens centrum och ta till vänster in på Kumla Allé. Längst ned, inbäddad i lummig grönska, finner du vårt smultronställe för affärslunch, konferens och festligheter.

  Vi har bra kommunikationer hela dygnet. Oavsett om du kommer från Stockholm eller Haninge

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Stockholms Central
  Avstånd:
  9,4 km
  Närmaste hållplats buss:
  Trollbäckens Centrum
  Avstånd:
  1 km
  Närmaster tunnelbana:
  Gullmarsplan
  Avstånd:
  14,5 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  Latitud: