Tipsa om anläggningenFirst Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport ligger i Arlanda stad med utmärkt kommunikation till Arlanda flygplats, och är ett mycket prisvärt alternativ på endast 5 min resa med gratis shuttle oavsett terminal!
Här finner du som konferensgäst en modern och nybyggd mötesplats där människor möts, umgås och har smidiga och effektiva konferenser varje dag året runt
Hotellets bekväma och stilfulla rum och de moderna konferenslokalerna, tillsammans med en öppen och trevlig restaurang, skapar bästa möjliga miljö för informella möten av alla storlekar. Fri wifi på hela anläggningen
På First Hotel Arlanda Airport finns också en mindre relaxavdelning med gym och bastu, fritt att använda för alla gäster. Ni når oss enkelt med bil, buss och tåg. Gratis parkering finns precis utanför entrén.
.

Hitta hit

First Hotel Arlanda Airport erbjuder vackra, flexibla och ljusa konferenslokaler i olika storlekar. Alla lokaler är utrustade med AV-utrustning och den senaste konferenstekniken. Lokalerna ligger på entréplan med närhet till restaurang och lounge som inbjuder till spontana möten.

Med hotellets flexibilitet finns det möjlighet att snabbt ställa om även lobby och restaurang till ett större Showroom för exempelvis produktlanseringar, events och utställningar. Hotellet är förberett för att kunna ta in bilar.

Genom ett nära samarbete med DriveLab finns också möjlighet att boka en mässhall för upp till 500 personer.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
2
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

På First Hotel Arlanda Airport har vi 150 hotellrum; 72 Standardrum och 78 Superiorrum som alla är utrustade med bekväma, praktiska och smakfulla möbler. Perfekt för dig som behöver moderna faciliteter men också lugn och ro efter en produktiv mötesdag. På alla logirum finns kaffe/te samt vattenkokare.

Detaljerad information

Antal enkelrum
72
Antal dubbelrum
78
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Restaurangen skapar en skön brasseriekänsla och fungerar som hotellets vardagsrum där gäster möts på ett naturligt och avslappnat sätt. Här serveras frukost, lunch och middag sju dagar i veckan.
Menyn utgår ifrån svenska klassiker, guldkorn från kontinenten och våra egna brasseriefavoriter. Ölsortimentet har en tydlig svensk prägel medan vinerna hämtats från renommerade vinregioner världen över.
Festvåning 400 personer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
250

På hotellets andra och tredje våning finner ni gym och bastu. Under tiden du står och tränar eller njuter i bastun kan du, genom stora panoramafönster, se flygplanen landa och starta från Arlanda flygplats. Vi har nära samarbeten med aktivitetsbolag som kan ordna de flesta aktiviteterna som efterfrågas. Goda utrymme finns både inomhus och utomhus för alla olika slags aktiviteter.

Tillsammans med våra lokala samarbetspartners så som Sigtuna Bryggeri anordnar vi även gemensamma aktiviteter som ölprovningar och avsmakningskvällar.

Gym och bastu finns på hotellet. Goda utrymme finns både inomhus och utomhus för alla olika slags aktiviteter genom aktivitetsbolag.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

First Hotel Arlanda Airport ligger i Arlanda Stad med utmärkta kommunikation till Arlanda flygplats och Stockholm City. Gratis parkering finns precis utanför hotellet och vi erbjuder fri shuttle till och från Arlanda flygplats

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Märsta
Avstånd:
4 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda Flygplats
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Flygplats
Avstånd:
3 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: