Tipsa om anläggningenPong Skrapan Konferens

Pong Skrapan Konferens är en lokal perfekt för den lite mindre nätverksträffen/frukosten eller workshopen för grupper upp till 40 personer. Ljusa moderna lokaler mitt på Södermalm i gamla Skatteskrapan, nära kommunikationer.
Här finns även möjlighet att ha en privat fest/middag för upp till 35 personer fram till kl 22 på kvällen. Vi har förutom vår asiatiska buffé, bland annat även italiensk och svensk buffé eller helt efter era önskemål.
Eller varför inte ta en AW med goda cocktails eller ett glas vin och en härlig charkbricka.
Möjligheterna är oändliga och er önskan är vår största prioritet
Välkomna med er bokning hos oss och få den personliga service som ni förtjänar!

Hitta hit

PONG betyder träff eller träffpunkt på kinesiska varför vi är det perfekta valet.Vi har möjlighet att ta emot upp till 50 personer i våra ljusa fina lokaler.
Med modern teknik mitt på Södermalm vill vi vara det självklara valet för de som önskar en nätverksträff eller en workshop/presentation.
Våra gästers behov inför ett lyckat möte är vår högsta prioritet.
Det handlar om hög tillgänglighet, personligt engagemang och professionalism.


Detaljerad information

Antal konferenslokaler
1
Antal Grupprum
0
Max biosittning
50
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
25
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
50
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Centralen
  Avstånd:
  3,1 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Bromma Flyg
  Avstånd:
  11 km
  Närmaste flyg utrikes:
  Arlanda
  Avstånd:
  44 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  Latitud: