Tipsa om anläggningenGuldfågeln Arena Restaurang & Konferens

Guldfågeln Arena Restaurang & Konferens

En modern, bekväm och spektakulär arena!

Guldfågeln arena erbjuder er välutrustade, ljusa och flexibla möteslokaler med den perfekta konferenslösningen för de flesta sällskap, stora som små. Vi hjälper er att arrangera mässor, utställningar, konferenser, fester och företagsevent m.m.
Hos oss blir er konferens eller företagsfest en oförglömlig upplevelse.

Hitta hit

Med våra välutrustade, ljusa och flexibla konferenslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap. Vi har även utmärkta lokaler för mässor & utställningar.
Er konferens kommer att vara i de bästa händer från Er första kontakt med oss till dess att hela arrangemanget är genomfört.

Lounge
En flexibel möteslokal, med en kapacitet för 300 gäster som är utrustad med det senaste inom design, ljud & ljus.
Vi hjälper er att anordna mässor, utställningar, konferenser, fester, middagar m.m. Våra flexibla lokaler gör att möjligheterna är många.
Vår lounge är utrustad med det senaste inom design, ljud och ljus och med en kapacitet för ca 1000 gäster i mingelsammanhang och ca 550 vid bankett.
Här har vi arrangerat allt ifrån mässor, banketter, Ryttargalan, Humorgalan, krogshower som Kunglikt & Stjärnklart och mycket mer.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
12
Max biosittning
400
Max parkettsittning
400
Max skolsittning
150
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

En arenarestaurang utöver det vanliga! Guldfågeln är mer än fotboll…

Guldfågeln är mer än konferenser och mässor, Guldfågeln är så mycket mer än en vanlig arenarestaurang. På Guldfågeln serverar vi dagligen allt ifrån luncher till middagar, fester och banketter. Fotbollsintresserad eller ej, Guldfågeln restaurang är något för alla!
Vår lounge är har en kapacitet för ca 1000 gäster vid mingel och ca 550 vid bankett.
Här har vi arrangerat allt ifrån mässor, banketter, Ryttargalan, Humorgalan, krogshower som Kunglikt & Stjärnklart och mycket mer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
550

Vi samarbetar med ett flertal eventbolag. Nedan följer ett axplock av aktiviteter.

MORDGÅTAN - Följ med till polisstationen och hjälp kriminalkommissarie Tord Karlsson att lösa ett mordfall. DINNER GAME - Få den härliga stämningen som brukar infinna sig mot slutet av middagen redan första kvarten.
SÅ SKA DET LÅTA - Tillsammans med er egen Peter Settman och världens bästa husband kommer ni att få glänsa i musikkunskap.
MEKANISK TJUR - Tjuren snurrar och tippar framåt och bakåt.
KREATIVA UPPDRAGET - I ”Kreativa” tar ni er runt i närområdet och löser olika energifyllda och varierande uppdrag.
KODJAKTEN - 30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och använd koden för att låsa upp kniviga uppdrag eller frågor.

En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss på Guldfågeln Arena Restaurang & Konferens. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. Genom ständiga förbättringar och tydlig målsättning, förebygger vi och minskar ner den negativa miljöpåverkan som vi genererar.

MILJÖPOLICY
Guldfågeln Arena Restaurang & Konferens skall vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle beträffande miljömedvetenhet och bidra till en god lönsamhet samt starka varumärken.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Kalmar
Avstånd:
4 km
Närmaste flyg inrikes:
Kalmar
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg utrikes:
Kalmar
Avstånd:
3 km

Hitta rätt!

Longitud:
16,31590
Latitud:
56,69140