Tipsa om anläggningenSturebadet Konferens - Event - Festvåning

Mitt på Stureplan med utsikt över takåsarna ligger Sturebadets unika etagevåning. Vår anrika miljö bjuder in till inspirerande och annorlunda möten. Med vacker interiör skapad av Svensk Tenn´s inredningsateljé är känslan hemtrevlig, varm och servisen personlig. Man hyr hela våningen och den är helt privat. Passare till både små och stora grupper för konferenser, mingel, middagar och event.

Erbjudande: Just nu bjuder vi på 22 minuter Pausaktivitet i form av Mindful Relax – guidad mental avslappning när du bokar konferens på Sturebadet.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
2
Max biosittning
65
Max parkettsittning
65
Max skolsittning
16
Max styrelsesittning
16
Max antal konferens
65
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Möjlighet finns att äta lunch i Konferensvåningen
Max antal: 14

Middag i Konferensvåningen/Buffé
Max antal: 40 st
Middag i Sturebadet Festvåning (2 h)
På Sturebadet kan ni konferera eller ha fest i en privat etagevåning med förstklassig personlig service. Vår unika och anrika miljö bjuder in till inspirerande och annorlunda möten i vacker miljö. Låt ert besök bli en upplevelse för alla sinnen. Våningen är belägen högst upp med utsikt över Stockholms takåsar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

• Hyr det Turkiska badet, Sturebadets kronjuvel, en privat bad och bastuvåning med exklusiv loungedel för sällskap upp till 20 personer. (Vid större sällskap delar vi upp gruppen)
• Privat gruppträning med PT tränare
• Mindful Relax- Guidad mental avslappning
• Yogaklass
• Spa-entré till Sturebadet inklusive träning, bad och bastu.
• Massage och spa-behandlingar till hela gruppen

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Central
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: