Tipsa om anläggningenCentral Hotel

Mitt på Stockholms huvudgata, Vasagatan, ligger Central Hotel. Här har du bekvämt gångavstånd till nöjen, shopping och kultur samt till både Arlanda Express och Centralstationen. I storstadspulsen erbjuder Central Hotel det lilla hotellets charm. Hos oss möts du av en personlig service i en bekväm och avkopplande miljö. Hotellets bekväma hotellrum renoverades 2013 och är utrustade med Carpe Diem sängar.
Våren 2015 slogs dörrarna upp till den nya mötesvåningen på Central Hotel, Fem modernt designade lokaler för kreativa möten. Lokalerna erbjuder det senaste i presentationsteknik nämligen interaktiva skrivtavlor, vilka erbjuder helt nya möjligheter för dig som föreläsare.
Vår franska Bistro La Gare erbjuder våra gäster en riklig frukostbuffé samt öppen för lunch och middag. Det är även restaurangen som ser till att våra mötesgäster får fika och mat under sina pauser. Varmt välkomna med era förfrågningar.

Hitta hit

Central Hotel Stockholm är cityhotellet mitt i huvudstaden med samma utstrålning och välkomnande värme som hos en god vän. Med design som hämtat inspiration från stadens arkitektur och puls får företaget mötas i ett härligt möteskosmos där allt fokus ligger på trivsamhet och arbetsro.

Totalkapaciteten är upp till 100 personer, fördelat på 5 mötesrum samt mingelyta.
De två större lokalerna är anpassade för upp till 40 personer i biosittning.
För de mindre mötena har vi 2 rum med fast styrelsebord och rymmer upp till 10 personer, perfekt för det lilla businessmötet mitt i city. För den mindre gruppen har vi en mellanlokal som går att möblera efter önskemål.

Våra lokaler är utrustade med den absolut senaste presentationstekniken som finns på marknaden, här är det lätt att fastna i teknikens värld, de stora interaktiva bildskärmarna erbjuder helt nya möjligheter för våra gästers möten.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
0
Max biosittning
40
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
30
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Med knappa 200m till centralstationen och endast 50m till Arlanda Express vaknar ni utvilade i våra ljudisolerade rum med Carpe Diem sängar. För att avsluta er vistelse på topp så ingår vår härliga frukostbuffé i vår franska bistro La Gare. Våra rum är även utrustade med hantlar, tv och rain-shower dusch, allt för våra gästers välmående.
Vår restaurang är öppen till lunch och middag för både gäster och allmänheten.

Detaljerad information

Antal enkelrum
63
Antal dubbelrum
46
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
5
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Central Hotel kan du avnjuta en utsökt måltid eller smaka på goda drinkar samtidigt som du lyssnar till fransk musik i restaurang La Gare med fönster ut mot Vasagatan. Här serveras även hotellets ljuvliga frukostbuffé. Har du bråttom på morgonen finns det möjlighet att ta med dig frukosten när du lämnar hotellet. Säg bara till i receptionen så ordnar vi så att du får med dig det du behöver för en bra start på dagen. I lobbyn står alltid kaffe och kaka uppdukat om du är sugen på något mindre.
Vår franska bistro bredvid hotellet har temat Un hommage à L´Entrecôte och har som det låter hämtat mycket av sin inspiration från Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med en rätt och en sås, men med en skrytsam dessertlista. Krögare är Reine Sjödin.

Vi erbjuder våra konferensgäster både för-& eftermiddagsfika. Förmiddagsfika består av nybakat bröd med tillbehör, juice, smoothies samt något litet sött.
Eftermiddagsfika består av allt ifrån juicer, smoothies till sötare godsaker och energigivande nyttigheter.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Central Hotel är certifierade med The Green Key och följer deras program för miljömål och klimatpåverkan.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Centralstation
  Avstånd:
  0 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  Latitud: