Tipsa om anläggningenGood Morning Hägersten

Good Morning+ Hägersten är ett nyrenoverat hotell för effektiva jobbresor, innehållsrika möten och weekendresor med guldkant. Förutom eleganta hotellrum och en restaurang som bjuder på kulinariska upplevelser har vi också personlig service utöver det vanliga.
Good Morning+ Hägersten ligger i Hägersten strax utanför Stockholms tullar. Med en kort tunnelbaneresa är du inne i Stockholm med sevärdheter, nöje och kultur. Kanske vill du strosa runt i Gamla Stan, shoppa vid Stureplan, gå på museum på Skeppsholmen eller klubba på Söder. Med sitt strategiska läge söder om city ligger Good Morning+ Hägersten bara ett par kilometer från Stockholmsmässan i Älvsjö och nära Globen med mängder av sportevenemang och konserter. Om man kommer med bilen ingår parkering, parkeringstillstånd hämtas i receptionen vid in-checkning.

Hitta hit

Vi har en konferensavdelning som skräddarsyr möten och konferenser för alla typer av sällskap. Konferensavdelningen är nyrenoverad i modern, nordisk stil med ljusa och fräscha mötesrum. Vi kan ordna små intima möten på tumanhand eller stora konferenser för upp till 100 personer. Vår konferenspersonal jobbar utifrån dina önskemål och hjälper till med allt praktiskt. Till oss kan du tryggt lämna din kick-off, team building, vinprovning eller privata fest. Restaurangen serverar lunch eller middag som passar just ditt sällskap och den som vill ses över ett glas efter middagen fortsätter vidare till Baren.
På Good Morning+ Hägersten skräddarsyr vi möten för två personer eller för större sällskap upp till 100 deltagare. Vi anpassar upplägg och lokal efter dina specifika önskemål

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
5
Max biosittning
100
Max parkettsittning
40
Max skolsittning
80
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Våra stilfulla hotellrum är nyrenoverade och välutrustade med modern och smakfull design. Gratis WiFi och generös frukostbuffé ingår alltid när du bor på Good Morning Hotel. Restaurangen har en modern fransk touch både på meny och inredning och ett brett utbud av kvalitetsviner på glas som gör matupplevelsen större. Baren är hotellets givna samlingspunkt för en aperitif före maten eller trevlig samvaro efter middagen.

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
204
Handikappanp.enkelrum
6
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal kombirum
10

À la carte-restaurangen är inspirerad av en klassisk fransk bistro både vad gäller menyn och inredning. Här kan du njuta av klassiska franska bistrorätter eller mer svenska smaker. För att ytterligare göra restaurangbesöket till en upplevelse har vi ett stort sortiment kvalitetsviner på glas och vi hjälper till att kombinera mat och dryck. Vi har också trevliga barnmenyer för våra små gäster. Restaurangen är öppen för middag måndag till lördag fram till 23.00. i receptionen finns smörgåsar, kaffe, läsk och godis dygnet runt. På sommarhalvåret öppnar vi dörrarna till vår trevliga uteservering där du kan njuta av vår meny i lummig grönska.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
100

Tillgång till nyrenoverade Flex –gym med bastu,
Vardagar 06-22
Helgerna 08-22

Vi har precis inlett ett arbete för att certifiera oss mot Green Key, vilket är Håll Sverige Rent’s certifiering av hotell- och konferensanläggningar.

All personal genomgår årligen Safe Hotels utbildning i HLR, D-HLR och brandutbildning.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Älvsjö Station
Avstånd:
4 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Airport
Avstånd:
50 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: