Tipsa om anläggningenGood Morning Malmö

Good Morning Hotel + Malmö är ett nyrenoverat hotell som ger bekvämlighet under affärsresorna, skapar de produktiva mötena samt ger en unik känsla under din semester eller ”get away”. Förutom eleganta rum och en restaurang som serverar fantastiska kulinariska upplevelser, erbjuder man också en personlig service utöver det vanliga. Good Morning Hotel + Malmö ligger intill Stadionmässans Utställnings Center ett stenkast från Swedbank Stadion, du når även Malmö Arena inom några minuter i bil. En härlig 10-minuters promenad genom Pildammsparken tar dig till centrala Malmö, där du kan koppla av på restauranger runt Möllevångstorget, handla på Södergatan eller helt enkelt känna stadslivet med alla härliga kaféer. Hotellet ligger nära Öresundsregionens landmärke, Turning Torso, med ett expresståg kommer att ta dig iväg till Köpenhamn och Kontinentaleuropa på mindre än en halvtimme.

Hitta hit

Good Morning+ Malmös konferensavdelning arrangerar skräddarsydda möten, konferenser och evenemang för alla tillfällen - från små och intima möten till stora kongresser med 400 deltagare. På Good Morning+ Malmö är en mångsidig anläggning som passar utmärkt till din företagskick-off, teambuilding, vinprovning eller privata fest.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
15
Antal Grupprum
4
Max biosittning
400
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
306
Max styrelsesittning
74
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Good Morning+ Hotel Malmö 259 rum renoverades 2012 med modern design. Alla rum har en generös arbetsplats, fritt WiFi samt en platt-TV. De bekväma sängar är uppbyggda för att ge en härlig natts sömn med härligt fluffiga täcken och mjuka kuddar. Om ni är fler i familjen, finns det möjlighet att sätta in en extra säng i rummet. En generös frukostbuffé och fritt WiFi ingår alltid.

Detaljerad information

Antal enkelrum
259
Antal dubbelrum
259
Antal sviter
4

Good Morning + Malmös à la carte-restaurang erbjuder dig hjälp att hitta en härlig kombination mellan mat och dryck. Hotellets bar välkomnar dig och dina gäster att ta en drink både före och efter er middag. Här finns också en fin barnmeny anpassad för yngre gäster. Restaurangen är öppen för middag sju dagar i veckan fram till 11:00. Lättare måltider finns tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
140

Vill du ladda batterierna är du välkommen till vårt gym och relaxavdelning med bastu.
Gymmet är öppet mellan kl. 05.00 och 23.00

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö Centralstation
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturup Airport
Avstånd:
29 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup, Köpenhamn
Avstånd:
30 km
Närmaste hållplats buss:
Vasaplan
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: