Tipsa om anläggningenRonnums Herrgård

I naturskön miljö vid Vänerns sydspets mellan Trollhättan och Vänersborg ligger Ronnums Herrgård.
Vi är specialiserade på effektiva konferenser, ledningsgrupper, aktiviteter samt hotell och restaurangverksamhet. Våra möteslokaler är ljusa, flexibla & utrustade med den senaste tekniken. Lokalerna passar både stora som små sällskap.Ronnum erbjuder konferensmöjligheter utöver det vanliga med roliga aktiviteter för teambuilding & kickoff.
Anläggningen har 4 individuella möteslokaler vilket kan passa mindre möten, större konferenser samt mässor.
Vårt aktivitetsombud på Ronnum är stort. I Tjärnströmska villan t.ex. erbjuder vi ett specialkök med matlagning under ledning av vår köksmästare för sällskap upp till 14 personer. Eller varför inte ta er utomhus. Där hjälper vi dig arrangera bouletävling, fotbollsmatch, midsommarfest, gardenparty, oktoberfest, julfest, spakväll m.m.Inne i Herrgården har vi flera fina salonger där Ni bl a kan spela biljard, olika sällskapsspel, läsa en bok eller ta en drink. Vi har en härlig relaxavdelning med bastu, gym och utomhus jacuzzi uppvärmd året runt. Här kan Ni träna eller bara njuta av lugnet och samla nya krafter.Vår samlade kompetens är din garanti för en lyckad konferens.

Ditt arrangemang kommer bli en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Hitta hit

Ronnums Herrgård är beläget på Vargön, 15 minuter från Trollhättan & Vänersborg. Avstånd till Göteborg är endast 1 timme med bil. Känslan infinner sig direkt när du kommer upp längs allén till vackra och välskötta Ronnums Herrgård. Den 7 hektar stora parken som omger herrgården, erbjuder promenadstråk och möjlighet att sitta på en parkbänk och filosofera under någon av de flera hundra år gamla ekarna. Det är lätt att finna inspiration och arbetsro på Ronnums Herrgård.Med våra välutrustade, ljusa & flexibla möteslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap. Antal konferenslokaler: 4 större lokaler samt 3 grupprum.Teknisk utrustning:

Samtliga lokaler är standardutrustade med projektor, duk, whiteboard, blädderblock, konferensblock & pennor. Frukt, godis, vatten, kaffe och the finns att tillgå under hela dagen.
Fri tillgång till trådlöst internet i samtliga möteslokaler.
Vi finns tillgängliga vid installationer & hjälper naturligtvis till med att hyra in specialutrustning externt om det skulle behövas.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
2
Antal Grupprum
3
Max biosittning
80
Max parkettsittning
80
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

På Ronnums Herrgård bor du i trevliga, unika inredda rum med alla bekvämligheter och sköna Carpe Diem sängar. Tyst och lugn miljö som gjord för möten.
Vi erbjuder tre olika sorters rum, för att möta våra gästers krav och förväntningar.
Standardrum: Alla rum ligger i huvudbyggnaden. De är ca.20 kvm och har oljade trägolv och helkaklat badrum. Här kan upp till 2 gäster bo.Superiorrum: Dessa individuellt inredda rum ligger i de gamla direktörsvillorna och är ca 25 kvm. Alla rum har oljade trägolv och helt nya helkaklade badrum. Några av rummen har även badkar. Här kan upp till 3 gäster bo.
Sviter: Individuellt inredda sviter i två flyglar om ca.35 kvm. Alla rum har oljade trägolv & bastu. Här bor upp till 4 gäster.
Alla rum har vattenkokare, the & kaffe för ert välbefinnande. I rummen finns kylskåp, 32 tums platt- TV med 18 kanaler, dvd-anläggning med ingång för MP3, iPod och digitalkamera samt trådlöst nätverk.
Samtliga gäster har tillgång till de gemensamma utrymmen som finns – våra sällskapsrum, biljardrum, relax och gym.

Konferensmåltiderna består av tvårätters lunch och middagen vanligast en trerätters meny som köksmästaren komponerar av råvaror med hög kvalitet, gärna från närområdet. Vill du vara med och bestämma maten går det alldeles utmärkt. Flexibilitet är ett ledord på Ronnum.
Kaffebufféerna för- och eftermiddag är generösa. Alltid färsk frukt, smoothies, hembakat bröd, juicer, kaffe och the mm.
På Ronnum serverar vi dagligen alltifrån luncher till middagar, fester & bankett.
I juletid kan vi också erbjuda vårt härliga julbord.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vårt aktivitetsombud på Ronnum är stort.
Ni kan i stort sett göra precis vad ni vill på Ronnums Herrgård det är bara er fantasi som sätter gränser.

I t.ex. Tjärnströmska villan erbjuder vi ett specialkök med matlagning under ledning av vår köksmästare för sällskap upp till 14 personer.
Eller varför inte ta er utomhus. Där hjälper vi dig arrangera bouletävling, fotbollsmatch,
midsommarfest, gardenparty, oktoberfest, julfest, spakväll m.m.
Vi har även en grillkällare till uthyrning, perfekt för ett annorlunda kalas eller kick off.
På Ronnum finns även en härlig relaxavdelning med bastu, gym och utomhus jacuzzi.
Vår festvåning går att boka för kalas och tillställningar och emellanåt används den även som restaurang. Skulle fantasin tryta samarbetar vi även med aktivitetsbolag med många års erfarenhet & med mycket goda rekommendationer.

Att vara miljömedvetna är självklart på Ronnums Herrgård.
Vi arbetar utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra & ansvara för vår miljö.
Miljöpolicy Ronnums Herrgård skall vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle beträffande miljömedvetenhet & bidra till en god lönsamhet samt starka varumärken. Bedriva affärsverksamhet så att möjligheter & risker betraktas utifrån ett miljöperspektiv. Upprätthålla ett nära samarbete & samspel med kunder, leverantörer och övriga intressenter i miljöfrågor. I alla avseenden försöka att efterleva gällande lagar & förordningar samt verka för en positiv utveckling inom detta område.Verksamheten skall ha en strävan att minska och förebygga föroreningar och nedskräpning. Internt bedriva utbildning och information till medarbetare om vikten av att värna om miljön. Utrymme för diskussion gällande ständiga förbättringar ses som en självklarhet.

Ronnums Herrgård är beläget ca 10 minuters bilväg från Trollhättan/Vänersborgs flygplats som trafikeras 2 gånger om dagen till och från Bromma. Ca 15 minuter från Trollhättans Resecentrum och 10 minuter till Vänersborgs järnvägsstation.
Med bil från Göteborg ca 1 timma. Gott om parkeringsplatser och du störs inte av parkeringsvakter som håller koll på hur länge du står parkerad.Med bil Från Göteborg ca 85 km:

Följ riksväg 45 mot Karlstad, när Ni kommer till Trollhättan tar Ni av mot Vargön ( rakt fram i rondellen ). Kör förbi infarten till SAAB & VOLVO samt Malögas flygplats. Vid vägskälet tag vänster mot Vargön. När Ni kommer till rondellen tag vänster vid OK / PREEM. Efter det har Ni Ronnums Herrgård på Er vänstra sida.Med tåg:

Till Järnvägsstationen i Vargön, 500 meter från Ronnums Herrgård


Med flyg:

Flygplats finns i Trollhättan – Vänersborg (5 km). Flygplatsen trafikeras av Golden Air.Taxi:

Gynna gärna våra lokala taxiföretag: Taxi Väst (Vänersborg) 0521-45 90 00 Taxi Trollhättan
Latitud: 58.3548, Longitud: 12.3867

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Järnvägsstationen i Vargön
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: