Tipsa om anläggningenSmygehus Havsbad AB

På Smygehus havsbad kommer inspirationen från havet och hjälper till att skapa konstruktiva möten och inspirerande konferenser. Våra möteslokaler är flexibla och anpassas enkelt till alla gruppstorlekar.

Måltider och fikapauser avnjuts i vår restaurang med stranden och havet som närmaste granne.Ta en bensträckare och känn sanden mellan tårna, eller avsluta dagen i vårt spa med bastu och inomhuspool om havet känns lite för kallt för ett utomhusdopp.
Att ha konferens på Smygehus Havsbad innebär många olika valmöjligheter då vi erbjuder 5 olika rum för olika tillfällen. Är ni ett större sällskap har vi lokalerna Aktern & Fören som tillsammans kan ge 160 sittplaster och vårt minsta rum Styrbord där vi erbjuder 10 sittplatser vilket lämpar sig bra för mindre grupper som vill ha fullt fokus.

Hitta hit

Smygehus Havsbad erbjuder 5 olika rum för konferens men en massa möjligheter att möblera om utefter era önskemål så att er konferens blir så bra som möjligt.Fyll gärna i vårt formulär för er framtida konferens så återkommer vi till er med alla möjligheter till en riktigt bra konferens.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
0
Max biosittning
160
Max parkettsittning
160
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
160
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Låt dig vyssjas till sömns av havsbrisen och vakna utvilad till en ny dag full av möjligheter när du passar på att bo på Smygehus Havsbad.Oavsett om du är på semester eller med jobbet på konferens så erbjuder våra hus både lugn och fridfull ro och närhet till olika aktiviteter, större städer som Köpenhamn och Malmö och vacker natur med möjligheter till cykelturer, vandringar, bad och eller vattensport.

Våra härliga semesterhus ligger alla i naturskön omgivning, några med havsutsikt men alla är havsnära. Här finns på bottenplan kök (med spis, kylskåp, mikrovågsugn), matplats, soffgrupp och uteplats. Här finns också ett badrum med dusch och wc. En trappa upp ligger de två sovrummen, vardera med två sängar, samt en toalett. Vi har 41 hus varav 12 ligger söder om vägen och resten norr om, hus 1-7 ligger närmast stranden.

Antal enkelrum: 2 per hus, totalt 82
Antal dubbelrum: 2 per hus, totalt 82

I köket på Restaurang Smygehus Havsbad prioriterar vi råvaror av hög kvalitet. Här samsas skånska rotfrukter med kontinentala smaker och närodlad sallad med spännande kryddor. Resultatet blir en mångkulturell symfoni av smaker, dofter och färger.
Här kan allt hända och allt kombineras med god dryck, vacker havsutsikt och behagligt sällskap.
Här lever de lokala mattraditionerna vidare!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
250

Skattjakten, 90-120min
5-kampen, 90-120min
Team-kampen, 90-120min
Prova på att vara keramiker, 90 min
Virya Yoga 60 min
Tipspromenad, music quiz, bouleturnering, 60 min
Vinprovning, ölprovning och chokladprovning finns också att tillgå.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
13,38337
Latitud:
55,34837