Tipsa om anläggningenHotel Medevi Brunn AB

Söker ni en mötesplats som har nära till allt, men där ni ändå kan vara avskilda? En plats där ni får tid att konferera och diskutera, samtidigt som ni får möjlighet att ladda batterierna i en historisk miljö? Medevi Brunn ligger knappt 2 mil norr om Motala i Östergötlands län, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Bra möten gör skillnad, välkomna till vårt kreativa lugn!

Hitta hit

En konferens på Medevi Brunn är så mycket mer än bara en konferens. I den världsunika miljö som finns på Brunnen kan kloka tankar tänkas, kreativa lösningar komma till stånd och diskussioner kan i lugn och ro avslutas.
Hos oss anpassar vi oss efter era behov och önskemål – kanske vill ni ha er konferens utomhus? Eller vill ni byta lokal efter halva dagen? Vill ni äta enskilt, eller tillsammans med våra andra gäster? Vi försöker alltid att skräddarsy så att just er vistelse blir så givande som möjligt.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
5
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
150
Max styrelsesittning
35
Max antal konferens
280
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Hos oss kan ni bo ståndsmässigt i något av våra 61 unikt inredda hotellrum.
Hotellrummens standard skiljer sig och inget rum är det andra likt.
Varje byggnad har sin egen historia, som det går att läsa om på rummet

Detaljerad information

Antal enkelrum
12
Antal dubbelrum
49
Antal sviter
2

I vårt fina Wärdshus serverar vi er smakupplevelser från morgon till kväll. Vi jobbar gärna med lokal- och närodlade råvaror efter den säsong vi befinner oss i. Vill man sitta avskilt, går oftast det att lösa i någon av våra andra lokaler.
För- och eftermiddagsfika serveras vanligtvis i vår mysiga och ombonade Gröna Salong, som ligger i Societetsbyggningen.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
150

På Medevi Brunn är lugnet i fokus, med härliga naturupplevelser runt knuten. Men vill ni sätta lite mer fart på er vistelse så hjälper vi er gärna med det, antingen med det utbud vi redan har på plats, eller med hjälp av någon av alla våra samarbetspartners.

Kajakpaddling
Droppkampen
Klurkampen
Kägelspel
Boule
Spabad (max 6 pers)
Vandringsleder
Guidad tur
Vinprovning

Vi jobbar målinriktat med återvinning och återanvändande inom alla områden vi verkar. Vi har tydliga brandrutiner och på området finns en hjärtstartare. All nyckelpersonal är utbildad i HRL.

Till Medevi Brunn tar man sig lättast med bil. Är ni ett större sällskap och vill resa med tåg/buss, ordnar vi gärna transport från aktuell station.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Motala
Avstånd:
18 km
Närmaste flyg inrikes:
Örerbro
Avstånd:
60 km
Närmaste flyg utrikes:
Örebro
Avstånd:
60 km
Närmaste hållplats buss:
Medevi Brunn
Avstånd:
5 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: