Tipsa om anläggningenNalen

Nalen grundades 1888, och från början var namnet Nationalpalatset. Här har många dansat sig genom nätterna, inte minst under swingepoken. Idag är Nalen varsamt renoverat för att bevara den ursprungliga charmen, men ändå anpassat för moderna konferenser. Den palatsliknande miljön skänker en oslagbar glans och kulturkänsla åt mötet. Ett unikt och historiskt kulturhus, i hjärtat av Stockholm.
På Nalen möts det nya och det gamla, storslagna med det intima. Nalen har hög teknisk kompetens och kan erbjuda det senaste inom AV- och presentationsteknik. Samtidigt har stuckaturen och kakelugnarna från 1800-talet en självklar plats i lokalerna. Välj bland nio mötesrum i olika storlek, från sex till 400 personer

Hitta hit

Våra vackra salar och rum lämpar sig utmärkt för konferenser och inspirerande möten för både mindre och större sällskap.
Läget är idealiskt mitt i Stockholm city, nära till allmänna kommunikationer. Välj bland åtta möteslokaler i olika storlek, från sex till 400 personer.
En trappa upp från Regeringsgatan har vi sedan hösten 2010 ytterligare fyra små mötesrum. Vi har valt att renovera varsamt så att den gamla anrika miljön med stuckatur och kakelugnar från 1800-talet finns kvar. Här andas lugnet mitt i city.
Vi har hög teknisk kompetens och kan erbjuda det senaste inom AV- och presentationsteknik. Här finns alla förutsättningar att göra er konferens, ert möte eller er utbildning till något utöver det vanliga. Den palatsliknande miljön skänker en oslagbar glans och kulturkänsla åt evenemangen, samtidigt som prisbilden ligger på en human nivå.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
2
Max biosittning
450
Max parkettsittning
450
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
450
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi har inga hotellrum däremot finns ett flertal hotell på bekvämt gångavstånd. Några är: Elite Plaza, Kung Carl, Scandic Anglais, Hotell Drottning Kristina mfl.

Samtliga större lokaler i huset är till för fest i alla dess skepnader, och det finns alla möjligheter att skräddarsy din fest efter hur många ni är, hur ni vill äta och inte minst vad ni vill göra - från informellt mingel till sittande galamiddag. På Nalen lagar vi maten från grunden där många råvaror är ekologiska eller kravmärkta.

Nalen ser till att oavsett om ni är 2 personer som ses vid ett bord i restaurangen, eller 800 personer som fyller Nalens festlokaler, är mat och dryck alltid av högsta klass.

Max antal restaurang: 320 sittande gäster i samma lokal eller upp till 500 i mingel.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
320

Nalen har ett stort konsertutbud som kan samordnas med konferenser eller middagar.

Nalen är Svanen märkt & KRAV certifierad

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centralstationen
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
40 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: