Tipsa om anläggningenGrand Hotel Garden

Precis intill Malmös huvudgata, Södergatan, ligger Hotel Garden. Här har du bekvämt gångavstånd till Centralstationen, nöjen, shopping, kultur och med bara 200 meter till flygbussen som tar dig till Malmö Airport. I storstadspulsen erbjuder Hotel Garden det personliga hotellets charm. Hotellet har 170 ljusa och bekväma rum, en restaurang, en lobbybar samt 4 konferenslokaler för möten av alla storlekar.

Hitta hit

Hotel Garden är ditt affärshotell som hjälper dig fram till den ultimata konferensupplevelsen. Tillsammans med er anpassas en konferenslokal efter syftet för er sammankomst och möblerad efter antal deltagare. En konferens eller ett möte kan ha många olika ansikten, men oavsett vilken form ditt möte tar, kommer personalen på Hotel Garden att ge dig förutsättningarna till en lyckad sammankomst. Du kan få hjälper med helhetslösningar som kombinerar effektiva arbetspass med avkopplande gemenskap.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
2
Max biosittning
80
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

En stor del av hotellets rum är belägna med fönster mot unika takträdgårdar, resterande har fönster mot gatan och utsikt över Malmös takåsar. Den generösa frukostbuffén serveras i den mysiga restaurang Brasserie Garden. För att ytterligare göra din vistelse så bekväm som möjligt finns kostnadsfritt Wi-Fi i samtliga utrymmen, tillgång till rabatterat parkeringsgarage med direktanslutning till hotellet, relaxavdelning med bastu samt fritt inträde till ett av Malmös största gym, Forum.

Detaljerad information

Antal enkelrum
83
Antal dubbelrum
85
Antal sviter
2
Handikappanp.sviter
0

Personalen på Hotel Garden är mycket stolta över deras generösa frukostbuffé som du kan avnjuta varje morgon. Här finner du bl.a. olika sorters bröd, en variation av pålägg och olika smaker av fil och yoghurt och småvarmt. Gott, nyttigt och mättande. Och självklart finns det alltid laktos- och glutenfria alternativ.
Under helgen är det populärt att njuta av en riktigt lång och härlig frukost. Det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För att få ut det bästa möjliga under din vistelse rekommenderas att påbörja dagen tidigt. Måndag till fredag serveras lunch med dagens rätt samt ett fisk- och ett vegetariskt alternativ för endast 95:-. I priset ingår salladsbuffé, mineralvatten och kaffe/te. Varje fredag bjuder man på sina gäster på Gardens smulpaj med vaniljsås till efterrätt. Hotellets lobbybar är den naturliga mötesplatsen för alla gäster oavsett stora grupper eller mindre sällskap. Här kan man ta en snabb kopp kaffe när man är på språng, en fördrink innan middagen eller bara sitta ner och ta det lugnt i en avkopplande miljö. Under kvällen serverar restaurangen en à la carte meny med fokus på säsongen bästa råvaror.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
80

Grand Hotel erbjuder alla gäster fritt inträde på Forum Live, ett gym som ligger i byggnaden framför hotellet.
www.forumlive.com

Du har valt att bo på ett hotell som är miljömärkt med Green Key. Det innebär att du
bidrar till att ta ansvar för miljön, eftersom hotellet följer Green Keys miljökrav.
Personalen på hotellet hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse
eller bekvämlighet.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö Centralstation
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Malmö Airport
Avstånd:
29 km
Närmaste flyg utrikes:
Malmö Airport
Avstånd:
29 km
Närmaste hållplats buss:
Studentgatan
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,00380
Latitud:
55,60460