Tipsa om anläggningenGimo Herrgård

Visste du att det inte ens tar en timme från Arlanda att hitta lugn och kreativitet för dina konferenser?
Välkommen till Sveriges första gustavianska herrgård - där minnen blir historia! Vi har 87 rum och sviter, personligt och individuellt inredda från olika tidsepoker kombinerad med dagens krav på komfort och bekvämlighet. Från Sjöstugan SPA med en fantastisk panoramautsikt över Gimodammen finner du vedeldad badtunna, utomhusjacuzzi, bastu, lounge och en brygga från vilken man kan ta ett uppfriskande dopp i sjön året runt. Vår restaurang serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd året runt med en meny som följer årstiderna.

Hitta hit

Vi har arrangerat möten, konferenser och fester i över 200 år och vi anser att alla ska vara inspirerande och minnesvärt. I samband med er konferens erbjuder vi ett flertal aktiviteter.
I herrgårdens historiska Stallet inryms vårt moderna konferenscenter med 12 ljusa och flexibla lokaler för upp till 110 personer. Kundanpassad utrustning och personlig service gör Gimo Herrgård till en utmärkt plats för ert möte. Alla våra rum är utrustade med air-condition, mörkläggningsgardiner, whiteboard tavlor, PC-projektor, trådlöst och fast internet samt högtalaranläggning. Gimo Herrgård är utvald mötesplats av Svenska Möten och medlem i IACC.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
8
Max biosittning
110
Max parkettsittning
110
Max skolsittning
75
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
110
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Gimo Herrgård erbjuder 67 Standardrum, 7 Superiorrum, 3 Superiorrum SPA, 7 Dubbelrum Deluxe och våra vackra sviter Suite Dreams, Suite Victory och Suite Heart, alla personligt och individuellt inredda från olika tidsepoker kombinerat med dagens krav på komfort och bekvämlighet. Samtliga standardrum är utrustade med kingsize, twin eller enkelsäng, badrum med dusch, Kabel-TV och trådlöst bredband. Våra Superiorrum har en jacuzzi i badrummet, kingsize säng, minibar och safe. En exklusiv upplevelse erbjuder våra Superiorrum SPA som även har en egen bastu på rummet och våra lyxiga sviter med kakelugn eller öppen spis samt separat salong.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
150
Antal enkelrum
27
Antal dubbelrum
59
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
3
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

God mat med goda råvaror är viktiga för oss på Gimo Herrgård! Vår restaurang är invald i det gastronomiska sällskapet Chaîne des Rôtisseurs och bjuder på rätter tillagade på lokala och exklusiva råvaror från gårdarna i närheten och vår meny följer årstiderna. I vinkällaren på Gimo Herrgård finner du mästerverk från både den gamla och nya världen och självklart ordnas det dryckesprovningar av alla slag. I herrgården, Lilla Herrgården och i Stallet finns flera flexibla matsalar för olika stora sällskap.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
200

När du kommer hit med din grupp finns ett flertal aktiviteter att ta del av. Möjligheterna är näst intill oändliga. Nedan finner du några av våra aktiviteter, vi kommer gärna mer fler förslag och berätta mer i samband med er konferens bokning.

Höghöjdsbana och zipline park
Sjöstugan SPA med lounge, bar, bastu, badtunnor, båtar, kanoter, bryggbåtar, brygga för bad året om och ett konferensrum för 12 personer.
Segway-polo
SPA-behandlingar
Fyrhjuling
Skytte: skjuta pilbåge, gevär, blåsrör, luftpistol, paintball eller lerduveskytte
Egen tennisbana
Gourmetprovning: whiskey, öl, champagne, vin, sprit, choklad
Ridning
Golf
Rollspel
Frågesport
Tipspromenader
5-kamp
Fallskärmshoppning
Matlagning
Thundercats Race
Curling
Olympiad

Med naturen inpå knuten och storstaden bara en kort tur bort finner man fyrstjärniga Gimo Herrgård - Sveriges första gustavianska herrgård. Från Sjöstugan SPA har man en härlig panoramautsikt över Gimosjön och den fina naturen runt herrgården bjuder in till promenader.
Gimo Herrgård är en fantastisk destination tack vare den miljö vi verkar i och vi värnar därför om miljön i vårt dagliga arbete och väljer ekologiska och närproducerade produkter.

Svanen märkt
Certifierad mötesrådgivare
Certifierad Bröllopskoordinator
Kravcertifierad

Inbäddad i naturen, bara en timme från Arlanda finner du Gimo Herrgård.
Från Stockholm och Arlanda tar du tåg till Uppsala Centralstation. Tag sedan buss 811 mot Östhammar, stig av vid Gimo Busstation.
Från Uppsala Centralstation tar du buss 811 mot Östhammar och stig av vid Gimo Busstation.
Från busstationen är det bara 500 meter till Gimo Herrgård.

Möjlighet att bli hämtad från busstation, Uppsala eller Arlanda finns.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uppsala
Avstånd:
50 km
Närmaste flyg inrikes:
Stockholm Arlanda
Avstånd:
67 km
Närmaste flyg utrikes:
Stockholm Arlanda
Avstånd:
67 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,17310
Latitud:
60,17860