Tipsa om anläggningenStockholmsmässan

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Inspirerande möten
Vi på Stockholmsmässan älskar möten. Och det gäller alla sorter; stora som små, fester, konferenser, seminarier eller produktutställningar, alla ligger oss lika varmt om hjärtat. Oavsett vad ditt syfte är så finns det alltid ett skäl till att mötas. Och vi arbetar hårt för att just ditt möte ska bli så uppskattat och framgångsrikt som möjligt.

Vi arrangerar alltifrån företagskickoffer för hundra personer till gigantiska medicinska kongresser på upp till 30 000 delegater. Vi har även mindre mötesrum för att du som kommer hit också ska kunna mötas i det lilla.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
40
Max biosittning
12000
Max parkettsittning
12000
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
30000
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
248
Antal dubbelrum
248
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
16
Antal sviter
4
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
3
Handikappanp.kombirum
0

Vila trötta mässfötter i Caffè Galleria, njut av ett glas vin i Flavour Bar eller ät en härlig lunch i The Garden.
Som besökare på Stockholmsmässan har du ett brett utbud av restauranger, caféer och serveringar att välja bland. Mässrestauranger driver totalt tolv permanenta restauranger och serveringar på mässområdet. Utöver dessa bygger vi upp ett antal tillfälliga serveringar kopplat till aktuella verksamheter ute på mässområdet. Hos oss finner du det mesta för alla smaker.
Vi på Mässrestauranger är måna om att du som arrangör, beställare eller kund får ut maximalt av ditt arrangemang på Stockholmsmässan.
Mässrestauranger står för all mat- och dryckesservering inklusive catering inom mässanläggningen. Vi är vana att arbeta med små och intima möten ända upp till jättetillställningar för flera tusen gäster. Eftersom vi har alla våra resurser i huset och arbetar i nära samarbete med Stockholmsmässan.

Samtliga restauranger på Stockholmsmässan är Svanenmärkta.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Miljöarbete
  Som ett av de ledande företagen i vår bransch ser vi det som en självklarhet att ständigt utveckla Stockholmsmässans hållbarhetsarbete och därmed bidra till en mer hållbar värld. Vi är också engagerade i vårt närområde, för att bidra till en positiv samhällsutveckling.

  Stockholmsmässans energisparsystem innehåller bland annat rörelsedetektorer som reglerar belysning och temperatur beroende på hur många som vistas i varje lokal. Vi väljer miljövänliga och sunda system för allt byggmaterial och senare sorterar, återvinner och återanvänder vi så mycket av materialet som möjligt. Både vår restauratör Mässrestauranger och vårt hotell, Rica Talk hotel är svanenmärkta, och vi har även ett nära samarbete med Stockholms Lokaltrafik (SL) för att öka andelen besökare som åker kollektivt till våra evenemang.

  Vi stöttar organisationen Friends samt Ung Företagsamhet och Stockholm Winter Games i samband med deras arrangemang hos oss.

  Stockholm har fyra flygplatser på mellan 20 minuter till 1 timme och 20 minuters avstånd.
  Hit kommer du även med tåg, buss eller färja. Från Stockholm Central tar du dig sedan till Stockholmsmässan på bara nio minuter.
  Vägbeskrivning till Stockholmsmässan, både bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station, som är Stockholmässans närmsta granne. På nio minuter tar pendeltåget dig från Stockholm Central till Stockholmsmässan, stationen heter Älvsjö station. Snabbt och miljövänligt
  Med bil kör du enklast E4/E20 och följer sedan skyltar mot Mässan/Älvsjö
  Flygbussarna trafikerar Arlanda-Stockholmsmässan och Bromma-Stockholmsmässan i samband med vissa fackmässor.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Älvsjö station
  Avstånd:
  0 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Bromma,
  Avstånd:
  13 km
  Närmaste flyg utrikes:
  Arlanda
  Avstånd:
  45 km
  Närmaste hållplats buss:
  Älvsjö station
  Avstånd:
  0 km
  Närmaster flygbuss:
  Stockholmsmässan
  Avstånd:
  0 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  18,01460
  Latitud:
  59,27840