Tipsa om anläggningenMarholmen

En konferens på Marholmen är som ingen annan. Här har ni tillgång till ett eget örike där bara en lag gäller: att ha det alldeles underbart och samtidigt få massor av nyttigt och viktigt uträttat. Vår ambition är att du ska bli berikad med ny kunskap, nya idéer och ny energi.
Den tanken är samma som då vi började arrangera möten och utbildningar för över åttio år sedan. Genom de åren har vi lärt oss en hel del, och kanske är det därför våra gäster kommer tillbaka igen och igen. Du får helt enkelt precis det du vill ha, plus det du inte förväntade dig.
Marholmen kan erbjuda Er ett tjugotal mötesrum i varierande storlek och utformning som passar just Ert sällskap. Vi har lokaler anpassade allt från den lilla gruppen om tio personer, upp till 180 deltagare. Det finns plats för 380 övernattande gäster.

Hitta hit

Marholmen kan erbjuda Er ett tjugotal mötesrum i varierande storlek och utformning som passar just Ert sällskap. Vi har lokaler anpassade allt från den lilla gruppen om tio personer, upp till 180 deltagare.
Marholmens konferenslokaler är ljusa och rymliga och är alla utrustade med modern teknik

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
0
Max biosittning
180
Max parkettsittning
180
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
180
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Hotell med hemlängtan
Vårt hotell andas fortfarande nytt. Det stod färdigt 2015 och vi har inte sparat på något. Med omsorg kring varje liten detalj har vi velat skapa den rätta känslan så att du verkligen ska trivas hos oss. Du bor inte här som besökare, du lever här som gäst. Inspirationen kommer från Roslagen och skärgården. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut. Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring. Det är svårt att tro att du bara är en kvart från Norrtälje.

Marholmsstugorna
Bo i en egen stuga och samla dina nära för att umgås, eller bred ut dig själv för lugn och ro. Stugorna rymmer både braskamin och bastu vilket värmer under vinterhalvåret. Under sommaren när solen är varm och du vill svalka dig, så når du strandkanten på några hundra meters avstånd
Villa Berg
Boka konferens i Marholmens stolthet Villa Berg. Huset har en välsorterad vinkällare som passar utmärkt för vinprovningar. Kulturminnesmärkta Villa Berg har en särskild plats i vårt hjärta här på Marholmen. Den är uppkallad efter grosshandlaren Nils Berg och är ritad i en tidstypisk jugendstil från början av 1900-talet, en arkitekturform inspirerad av naturens oregelbunda och organiska former. Arkitekturen smälter in bra bland öns rika växtlighet som sträcker sig ned till strandkanten och brygga.

Villa Ekbacken
I Villa Ekbacken får du vara ifred, men har ändå nära till Marholmens restaurang, spa och aktiviteter. I omgivningen har du sjönära promenadstråk, bryggor och stranden vid Villa Berg. Du har även tillgång till bastu, som hjälper dig att förlänga badsäsongen. Villa Ekbacken rymmer ett konferensrum som tar ditt företag till en naturnära miljö som inspirerar till ostörda och kärnfulla möten. Villa Ekbacken skapar rum för dina möten med sin stora trädgård och terrass.

Grosshandlarvillan
Kopparbadkar, timmerväggar, manglade lakan. Väljer du att bo i Grosshandlarvillan så väljer du att bo ståtligt på Marholmen. Du väljer också de nationalromantiska detaljerna som den åländske arkitekten Lars Sonck en gång klädde både in- och utsidan med. Här får du en atmosfär som skiljer sig från ett vanligt villaboende. Grosshandlarvillan är öns äldsta hus som en gång byggdes åt makarna Hanna och Nils Berg, Marholmens ursprungliga värdpar.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
314
Antal enkelrum
184
Antal dubbelrum
130
Handikappanp.enkelrum
16
Handikappanp.dubbelrum
16

Frisk luft ger god aptit. Maten är en stor del av upplevelsen här på ön och vi vill att ni ska få uppleva Marholmen med alla sinnen. Vi har Roslagens egen matkultur som utgångspunkt och våra kockar lagar all mat från grunden med säsongens lokala råvaror. Kom och njut av en måltid på restaurang Skärgårdsro

Detaljerad Information

Max antal restaurang
180

Strömsholmens 5 eller 10-kamp
Fem- och tiokamp är en aktivitet som är skapad för att svetsa samman kompisgäng och grupper på företagskonferenser eller kick-offs med skola och jobb. Marholmen har dessutom en lång tradition av tiokamp. Här är naturen tillgänglig, därför har vi anpassat vår tiokamp till tema “vildmark” och har varvat våra aktiviteter för både hjärna och kropp.

Aktivitetskällaren
Välj mellan att utmana vänner, familj eller kollegor på någon eller alla de aktiviteter nere i källaren.
Passande aktiviteter för större grupper är 10-kamp - Vår spännande tiokampsbana är placerad i huvudbyggnaden. Nere i källaren kan ni bland annat köra sumobrottning, laserpistolskytte, bowls, basket, dart och minigolf.

Båtuthyrning och båtorientering
Ro, paddla eller åk motorbåt. Hos oss väljer du själv hur du vill ta dig fram bland skärgårdens kobbar och skär. Ett tips är att utmana upplevelsen och prova vår båtorientering tillsammans med dina vänner. Uppdelade i lag från varsin båt söker ni efter utsatta bojar via ett sjökort.

Spa Mareld
Din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen.
Prisexempel: ingår i våra konferenser med övernattning
Paintball
Parera för träd, ducka för skott och spring för livet. Är du en lagspelare? Paintball går ut på att deltagarna, uppdelade i lag, eliminerar motståndarna genom att träffa dem med paintballkulor fyllda av färg.
Badholmen
Utnyttja läget på Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och en stor vedeldad badtunna.


Marholmen arbetar aktivt med ett högt säkerhetsansvar med fungerande brandskydd och inbrottslarm. Alla medarbetare utbildas och övningar utföres regelbundet.

Marholmen arbetar också aktivt med stort miljötänk och energibesparingar. Marholmen kommer att nå miljömärkning , Svanen under år 2018

Bara en timmes färd från Stockholm/Arlanda. Marholmen är beläget 13 km söder om Norrtäljeeller ca 75 km norr om Stockholm. Från Stockholm ( E18) svänger man höger mot Kapellskär strax före Norrtälje. Efter ca 5 km svänger man av höger vid Vreta Handel, mot Furusund och efter ca 6 km följer man skyltning Marholmen.
För grupper är vi behjälpliga med att ordna samordnade transporter från knutpunkt, med buss/taxi.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Knivsta
Avstånd:
65 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
70 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
70 km
Närmaste hållplats buss:
Vägskäl Marholmen
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,78075
Latitud:
59,68733