Tipsa om anläggningenGrand Hotel Saltsjöbaden AB

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 20 minuter med bil från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Franska Matsalen med dess speglar och gulddekorationer ger en perfekt historisk atmosfär och speglar hotellets interiör. Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellets forna glans i ny tappning.
Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, vacker festvåning samt pool och spa. Vi har 10 ljusa konferens- och grupprum, flertalet med bedårande havsutsikt och terrass för 2 – 250 personer. Här finns alla möjligheter att skapa unika mötesupplevelser där vi har stora ytor både inom- och utomhus.

Hitta hit

Vi har 10 ljusa konferens- och grupprum för 2 -250 personer, flertalet med bedårande havsutsikt och terrass.
Här finns alla möjligheter att skapa unika mötesupplevelser där vi har stora ytor både inom- och utomhus.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
5
Max biosittning
250
Max parkettsittning
250
Max skolsittning
140
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
250
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Alla rum är individuellt inredda i stilenliga möbler som följer den klassiska atmosfären från resterande delen av hotellet. Alla rum har kabel TV, telefon, arbetsplats, hårtork, strykjärn samt strykbräda. Många rum har terrass med havsutsikt. Trådlöst wifi finns på hela hotellet.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
266
Antal enkelrum
11
Antal dubbelrum
126
Antal sviter
11

Med inspiration av den franska stilen inredde K. A. Wallenberg och hans fru Alice Franska Matsalen. En storslagen matsal med historia i väggarna och kristallkronor i taket.
Fredrik Malmstedt som har ett förflutet från Svenska Kocklandslaget har tillsammans med övriga teamet i kök och matsal, med en gedigen meritlista från välrenommerade krogar, satt sin prägel på maten.
I restaurang Sea Front serveras dagens tips, a´la Carte samt middag sommartid. Njut av mat och dryck på vår sköna utomhusterrass i våra loungesoffor eller ta en drink i baren. Allt med en underbar havsutsikt.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
250

Vi kan erbjuda aktiviteter för land, hav och luft tillsammans med våra samarbetspartners både för den lilla och stora gruppen. Allt från att segla med KSSS, åka RIB-båt till att nyttja vårt SPA eller varför inte promenera eller jogga i den vackra naturen.

Segling, kajak, RIB-båt, SUP, skridskor, skidor, yoga, SPA, tävlingar och teamuppdrag både inom- och utomhus.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Med endast 200 meter till Saltsjöbanan.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Saltsjöbanan
Avstånd:
0,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
68 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
68 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: