Tipsa om anläggningenGottskär Hotell AB

Konferens, hotell & upplevelser - mitt på västkusten.På den natursköna och solsäkra halvön Onsala sydväst om Kungsbacka i Halland – fyra mil söder om Göteborg – hittar du Gottskär Hotell. Hotellet ligger ca 500 m upp från Gottskärs hamn och fjorden som man ser genom restaurangens stora fönsterparti.

Huvudbyggnaden innefattar konferenslokaler och restaurang för upp till ca 100 personer där baren är ett nav med möteslokaler, restaurangen, receptionen och terrasser runt sig. Men kanske viktigast av allt – personalen nära hela tiden.

På huvudbyggnadens västra sida invigdes i april 2016 annexet Kaparens Näste med relaxrum, bastustuga, badtunna och ett biljardbord som snabbt görs om till styrelsebord för 12 personer.
Hotellrummen ligger i tre olika annex, så även vår fina Lodge med lite enklare logi och en festlokal.
Allting ligger bekvämt i markplan med naturen och frisk luft utanför som viktiga ingredienser under din vistelse.

Hitta hit

Konferens på fastlandet eller på ön.

Tack vare att vi är ett konferenshotell borta från staden så kan ni slå er ner för t.ex. grupparbete i sofforna eller på terrasserna utan att bli störda. Personal som är på tå för er är dock alltid i närheten.
Vårt läge på västkusten nära Göteborg gör att många kunder med deltagare från hela Skandinavien gärna samlas här. Här kan ni mötas i lugn och ro för att få en effektiv konferens, kick-off eller utbildning, mitt på västkusten.

Söker ni det där lilla extra för ert ledningsmöte, lagbygge eller kick-off så har vi vår unika ö Nidingen, endast 30 minuter ytterligare ut från stad och buller. På plats här kommer ni endast att höra havets brus och ett gäng fåglar.
Ön håller vi öppen från början av maj till andra halvan av september.
På ön har vi 22 bäddar, men för konferenser med fullservice rekommenderar vi max 12 deltagare.

Vi har en säker RIB, Rigid Inflatable Boat, som används för resan ut till ön. Bara resan i sig genom Kattegatts friska vatten ger en upplevelse till ert möte och en extra stänk av inspiration.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Huvudbyggnaden rymmer reception, konferenslokaler, den rustikt inredda baren och restaurangen. Här hittar du kaffehörna, sköna soffgrupper med eldstad och en stor filmduk för visningar av t.ex. bildspel på bröllopsfester.

På framsidan ligger den stora terrassen med utsikt österut mot ekdungen, fjorden, hamnen och öarna.
På baksidan binder ett stort trädäck samman huvudbyggnaden med Kaparens Näste där du finner avskildhet med badtunna, bastu, relaxrum och biljard. Annexet är öppet för grupp-bokningar året runt, samt drop-in under vissa perioder.

Både hotellrum och Lodge (självhushåll) ligger i egna annex runtom på fastigheten. Inredningen går i varma och lugna naturfärger med mycket inslag av trä. En del möbler kommer från Artwood och en del är vår egna tillverkning.
Annexen ligger med naturen runt sig och alla hotellrum har egna entréer. Lodge har en huvudentré och norra halvan på huset har kök, matrum (festlokal) och TV-hörna, medan den södra halvan har en korridor med 10 små 2-bäddsrum och 4 separata badrum.
(Några andra separata byggnader på den stora fastigheten inhyser en liten Montessoriskola)

Har du möte eller privatresa nära Göteborg eller Kungsbacka så är det mycket behagligt att bo på vårt hotell. Här är tyst och du kan njuta av sköna sängar och kanske det viktigaste av allt, en härlig frukostbuffé och familjär service.
Gottskär Hotell ligger ute på Onsala, 12 km söder om Kungsbacka, ca 10 km från E6:an mitt på västkusten.

Under lågsäsong är inte alltid huvudbyggnaden och restaurangen öppen när vi inte har konferensgrupper mm i huset. Men vi försöker ordna något att äta eller dricka för er om ni pratar med oss innan er ankomst. Ett bra alternativ annars är att bo i vår Lodge där du har tillgång till kök och stort sällskapsrum.

Nidingen

Du kan även lägga din konferens, kick-off, upplevelse eller privatresa på Ön. En del väljer att göra en utflykt / event över dagen medan många uppskattar att sova kvar på Ön.
Ni kan boka konferens, kick-off, gruppresa eller passa på att åka med på våra schemalagda resor under juli/ augusti.

Under säsongen maj – september Ön öppen för flertalet typer av bokningar. Här finns konferenslokaler, festlokal och logi för upp till 22 personer. Fyra välhållna och K-märkta fyrvaktarhus från 1800-talet på Ön innefattar logi, tre av husen har kök, ett har även en möteslokal, ett annat hus är vår restaurang för företagsgrupper som bokar helpension.
Perfekt för den lilla företagsgruppen som vill arbeta ostört i inspirerande miljö och söker upplevelser. För privatgruppen eller den enskilde är en övernattning på Ön ett minne som består.
Nidingen är mycket historiskt viktig och var länge den enda fyren norr om Skåne. De gamla fyrarna är idag en del av vårt nationalarv.

Är du nära Göteborg eller Kungsbacka så tveka inte över en hotell vistelse hos oss på fastlandet eller en avstickare ut till Ön.

Vår hemtrevliga restaurang med stor terrass och utsikt kan ta emot ca 100 gäster. Möbleringen kan varieras efter antal gäster och typ av fest men de flesta väljer “öar”.

Mitt på ena långsidan finns en stor filmduk för bildspel mm.
Långsidan mittemot är en fönstervägg med utsikt mot grönskan och havet i bakgrunden.
Baren som ligger centralt är omgiven av restaurangen, terrassen, lobbyn och presentrum.

Terrassen vetter mot lummiga ekar som gör miljön lugn och även passande för fotografering.

Menyexempel

Meny 1
Grillad sparris med chevré och rödbetscreme och rostade pinjenötter

Confitterad fläsksida smaksatt med rosmarin och timjan, serveras med syrad spetskål, örtsky och mandelpotatispuré

Citrus parfait med färska bär och en hallonsås

Meny 2
Nedmonterad Skagen på rökta räkor, slungade i lime och dijonsenap. Serveras med smörstekt bröd och chilimajonnäs

Vitlök och örtmarinerad lammytterfilé serveras med potatis och zucchini rösti smaksatt med parmesanost samt en ört och rödvinssky

Punchmarinerad sockerkaka serveras med färska jordgubbar och vispad grädde

Meny3
Konjaksgravad oxfilé serveras med rårörda lingon smaksatta med riven pepparrot, sparris, tryffel och smörstekt bröd

Halstrad torskrygg med en sallad på savoykål, fänkål och rökt sidfläsk. Serveras med brynt smör och blomkålspuré

Förslag 2 på fisk: Rimmad bakad torskrygg med smörfrästa kantareller, rökt fläsk, rödvinssky och friterad färskpotatis

Creme brulee med portvinskokta hallon

Menyerna är förslag på vad som kan serveras på er konferens, fest eller bröllop. Ni har även möjlighet att tillsammans med vår köksmästare komponera en meny efter era önskemål och smaker.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
100

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Hitta rätt!

  Longitud:
  Latitud: