Tipsa om anläggningenBest Western Arlanda Hotellby

Best Western Arlanda Hotellby ligger fem minuter från Stockholm Arlanda Airport, och bara 30 minuter från Stockholm City. Läget gör att hotellet passar lika bra för individuella gäster som för grupper och konferenser som vill bo eller mötas nära Arlanda Flygplats. Hotellrummen ligger i 17 charmiga gårdshus som tillsammans med ett bevarat torp med tillhörande gärdsgård, formar en gemytlig liten by.
En gratis transferbuss avgår till och från Stockholm Arlanda Airports samtliga terminaler var 40:e minut. Här finns också en inhägnad och TV-övervakad långtidsparkering till ett extra förmånligt pris för dig som är gäst.
Arlanda Hotellbys läge är idealiskt för att samla lokala och influgna deltagare för konferenser, möten, events, kick-off eller utbildningar. I de ljusa möteslokalerna kan upp till 125 personer mötas, naturligtvis med den allra senaste tekniken.
WiFi finns självklart att tillgå i hela hotellet och är, liksom det välutrustade gymmet med bastu, gratis för hotellets gäster. Hotellets restaurang serverar vällagade rätter med inspiration från hela världen och den uppskattade hotellfrukosten serveras redan från kl. 04.00 för dem som har ett tidigt flyg att passa.

Hitta hit

På Arlanda Hotellby finns många möjligheter att skapa ett lyckat möte, konferens, event eller kick-off. Läget och närheten till både Arlanda Flygplats och Stockholm, gör det lätt att mötas här för såväl lokala som influgna deltagare.
Här finns möteslokaler för såväl den lilla gruppen som för den stora med upp till 125 personer. Naturligtvis med all tänkbar modern teknik och utrustning – det finns till och med en PC i alla möteslokaler. I den största lokalen manövreras tekniken med hjälp av en enkel och modern pekskärm.
Varför mötas på Arlanda Hotellby?
• Tidseffektiva möten för lokala och långväga deltagare
• Möjligheter till både dagkonferenser och möten med övernattning
• En projektledare finns med dig hela vägen - från offert till genomförande
• Gratis parkering för alla deltagare
• Fri transfer till och från Stockholm Arlanda Airport samt möjlighet till transport till Märsta
• En tekniker finns på plats för att säkerställa att all teknik fungerar som den ska


I alla konferens- och möteslokaler finns tillgång till:
• Gratis WiFi
• LCD–projektor
• PC
• White board
• OH
• Ljudutrustning med mikrofon
• Frukt
• Vatten

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
6
Max biosittning
125
Max parkettsittning
125
Max skolsittning
102
Max styrelsesittning
36
Max antal konferens
125
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Ägarfamiljen vet att rena, fräscha hotellrum med sköna sängar är det allra viktigaste för nöjda och återkommande gäster. På Arlanda Hotellby är de 145 rummen av bra standard och ligger samlade runt gården i 17 charmiga gårdshus. För att möta gästernas önskemål, erbjuder hotellet rum av flera olika kategorier– från standardrummen till de exklusiva sviterna med egen jacuzzi och bastu och de alldeles nya deluxe rummen.
I alla rumstyper ingår fritt WiFi, entré till hotellets gym med bastu och gratis transfer till och från Stockholm Arlanda Flygplats. Även frukosten ingår alltid i priset och serveras från kl. 04.00 alla dagar.
Du som kommer med bil, parkerar gratis under din vistelse. Om du vill lämna bilen under din resa, får du som hotellgäst ett extra förmånligt pris.
Husdjur är välkomna - speciella rum finns på förfrågan mot en liten avgift.
Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen.

Detaljerad information

Antal enkelrum
48
Antal dubbelrum
59
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Matsalen i huvudbyggnaden är verksamhetens hjärta och ägarfamiljen sätter stor stolthet i att alla gäster ska serveras en minnesvärd måltid, På hotellet kretsar det mesta kring maten och kökschefen utvecklar ständigt menyn som består av både svensk husmanskost och menyer med influenser från olika delar av världen.

Frukostbuffen – Best Breakfast
Frukostbuffén serveras mellan klockan 04:00-09:30. Bakom frukostkonceptet ”Breakfast som har tagits fram för att våra gäster ska få uppleva den goda, nyttiga och närproducerade frukosten.
Middag
Restaurangen har öppet alla dagar mellan klockan 17:30-22:00. Här kan du välja bland en rad enklare rätter på à la carte-menyn eller avnjuta en 3-rätters middag med tillhörande viner.

Konferensmåltider
Till mötesgäster erbjuds en konferensmeny som fastställs en vecka före konferensens början. Om du eller någon av dina deltagare är allergisk mot något, är vegetarian eller har andra önskemål kring kosten, meddela oss i förväg, så ska vi göra allt för att tillgodose alla individuella behov.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
100

Rekreation
Gym
Det välutrustade gymmet med den populära bastun, ligger i huvudbyggnadens bottenvåning. Gymmet är gratis för hotellets gäster och finns tillgängligt under dygnets alla timmar.
Elbelyst motionsslinga
I närliggande Sköndalsskogens naturreservat, finns ett elupplyst motionsspår med slingor på 2,5 och 5 kilometer. En karta över området får du i receptionen.
Cykeltur
För den som vill ta en stärkande cykeltur i de vackra omgivningarna, finns cyklar till utlåning i receptionen.
Arlandastads Golfklubb
Golfaren kan passa på att gå en avkopplande runda på välrenommerade Arlandastads Golfklubb ett stenkast från hotellet, eller kanske öva på putten på hotellets egen övningsgreen. Klubbor finns att låna i receptionen,

Arlanda Hotellby är Svanen certifierade vilket innebär att vi gör bra val för miljön.
Vi är med i ”Destinationen Sigtuna” som siktar mot plastfritt 2020.
Nätverket Hållbar destination, bestående av hotell i Sigtuna, har beslutat att tillsammans drastiskt minska klimatavtrycket från plastanvändning. Målet är att 2020 vara en plastfri destination.

Svanen certifiering

En gratis transferbuss avgår till och från Stockholm Arlanda Airports samtliga terminaler var 40:e minut. Vi hämtar våra gäster utanför samtliga terminaler på hållplats 13 på T5 , hållplats 11 på T 4 och på terminal 2&3 hämtas våra gäster på hållplats 7 , mer info finns på hållplatsen.
Om du behöver transfer mellan 24.00 - 04.00 ring hotell 08-597 897 00.

Från Stockholm tag avfart Sigtuna/Märsta. Sväng höger in på Bristagatan vid den andra korsningen, omedelbart före bensinstationen OKQ8. Fortsätt rakt fram på Bristagatan ungefär 800 m. Sväng in höger när skylten
Best Western Arlanda Hotellby dyker upp.

Kommer du med bil
Från Uppsala tag avfart Märsta/Arlandastad. Sväng höger in på Måbyleden vid första korsningen. Tag vänster i rondellen vid tredje avfarten mot Karlsberg (Bristagatan). Fortsätt rakt fram på Bristagatan ungefär 800 m. Sväng in vänster när skylten Best Western Arlanda Hotellby dyker upp.
Tåg
Ta tåget till Stockholm Arlanda och hoppa på vår transfer buss som åker utanför samtliga terminaler, Bussen avgår var 40:e minut från hotellet.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Märsta
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Stockholm Arlanda
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg utrikes:
Stockholm Arlanda
Avstånd:
6 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: