Tipsa om anläggningenArtipelag AB

MÖTEN I UNIK SKÄRGÅRDSMILJÖ
Vi hjälper dig att arrangera möten och event där även platsen blir en minnesvärd upplevelse i sig. Vi erbjuder restauranger av högsta klass, flexibla ytor för kreativa möten och konferenser i en unik skärgårdsmiljö och spännande arkitektur. Dessutom kombinerar vi gärna möten med kulturella inslag som konstvisningar och workshops.
Vilket möte du än planerar lägger vi alltid stor vikt vid att erbjuda den bästa lokalen för just ditt behov. I vår anläggning ryms allt från den stora Artboxen till mindre, personligare paviljonger och rum. Även våra två restauranger med tillhörande terrasser är mycket populära att hyra, liksom foajén eller det diskreta rummet Chrysantemum. Kräver ditt möte absolut exklusivitet och enskildhet hyr vi självklart ut hela anläggningen och stänger då för allmänheten!
När ni bokar och bekräftar möten ingår fri transport tur och retur Stockholm city. Erbjudandet gäller alla typer av möten, undantaget skräddarsydda möten i Artipelag Artbox. Varmt välkommen till Artipelag

Hitta hit

Vilket möte du än planerar lägger vi alltid stor vikt vid att erbjuda den bästa lokalen för just ditt behov. I vår anläggning ryms allt från den stora Artboxen till mindre, personligare paviljonger och rum. Även våra två restauranger med tillhörande terrasser är mycket populära att hyra, liksom foajén eller det diskreta rummet Chrysantemum. Kräver ditt möte absolut exklusivitet och enskildhet hyr vi självklart ut hela anläggningen och stänger då för allmänheten!

Boka möten med fri transport!
När ni bokar och bekräftar möten ingår fri transport tur och retur Stockholm city. Erbjudandet gäller alla typer av möten, undantaget skräddarsydda möten i Artipelag Artbox.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
10
Antal Grupprum
7
Max biosittning
1100
Max parkettsittning
1100
Max skolsittning
400
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
1100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Detta är en dagkonferens anläggning där vi självklart kan hjälpa till att boka logi på närliggande hotell.

Artipelag Restaurang fick år 2018 betyget ”Mycket god klass” av restaurangguiden White Guide. Vår filosofi är att servera god, vällagad mat skapad av säsongens finaste råvaror. Det gör oss glada och stolta eftersom vi tycker maten verkligen har en given plats i helhetsupplevelsen, vare sig det är fest eller arbetsmöte, kickoff eller minnesstund. Från vårt eget konditori och bageri erbjuder vi utsökta bakverk och desserter och vårt populära matbröd som man också gärna får köpa med sig hem.

”Kulinarisk konst i skärgårdsmiljö”
– White Guide 2018

Detaljerad Information

Max antal restaurang
150

Kombinera gärna vistelsen på Artipelag med skräddarsydda arrangemang i samband med eventet eller konferensen. Kultur, konstvisningar, natur- och arkitekturupplevelser som förhöjer mötet både på ett professionellt och kulturellt plan.
Välkommen att höra av dig till oss med förfrågan om aktiviteter – vi har idéerna, möjligheterna och ytorna, både ute och inne, för ett besök utöver det vanliga!
Konstvisning

På Artipelag producerar vi flera nya utställningar varje år som visas i Konsthallen eller i Artboxen. Vi anordnar skräddarsydda konstvisningar för grupper och företag – ett perfekt sätt att både umgås och fördjupa kunskapen och konstupplevelsen.

Bloomsbury Spirit – 23 mars–30 sept 2018

Konst, inredning och trädgårdsdesign i sommarens stora utställning på Artipelag
2018 visas för första gången i Sverige en utställning om den radikala och gränsöverskridande Bloomsburygruppen som verkade i Storbritannien i början av 1900-talet. Ta med kollegorna och upplev skärgården när den är som vackrast i kombination med en kultur och livsstilsupplevelse med rötter i det brittiska 1920-talet.


En guidad visning av antingen pågående utställning eller Artipelag som byggnadsverk.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Konstvisning
  • Artipelagvisning

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

SL 468 till Hålludden (Artipelag huvudentré)
Ta buss 474 från Slussen och gå av i Gustavsbergs Centrum. Där sker byte till buss 468 mot Hålludden.
Vänligen planera din resa, så att dessa bussar matchar lägligt. Se tider via SL:s reseplanerare.

SL 423 till Hålluddens Trafikplats (1,5 km promenad till huvudentrén)
Ta buss 423 från Slussen och gå av i Hålluddens Trafikplats. Därifrån är det ca 1,5 km promenad till Artipelags huvudentré (423 går endast på vardagseftermiddagar).

SL 474 till Värmdö Marknad (3,5 km promenad till huvudentrén)
Ta buss 474 från Slussen och gå av i Värmdö Marknad. Därifrån är det ca 3,5 km promenad till Artipelags huvudentré. Följ vägen som går mellan COOP och INGO bensinmack och följ därefter skyltning mot Artipelag.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
33 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
69 km
Närmaste hållplats buss:
Hålludden (Artipelag huvudentré) SL 468
Avstånd:
0,010 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,34650
Latitud:
59,30680