Tipsa om anläggningenBjörkhaga Hotell & Konferens

Ett av Mullsjös bästa hotell. Här kan du njuta av den goda maten, ett dopp i bubbelpoolen som är placerad ute i lusthuset, konferera i ljusa, fräscha konferansrum, kick off med kollegor eller ta med familjen på en dag full av aktiviter som kan bokas tillsammans med boendet.

Hitta hit

Välkommen att konferera i våra fräscha lokaler på Björkhaga Hotell & Konferens. Vår trevliga personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert konferenspaket med mat, fika och dryck efter önskemål. Kombinera gärna er konferens med någon av våra trevliga aktiviteter. Alla våra konferenslokaler är utrustade med PC-kanon, whiteboard, block, pennor och overhead. Vatten, frukt och godis ingår i alla våra konferenspaket.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
0
Max biosittning
100
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
25
Max styrelsesittning
16
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Våra hotellrum är varma, hemtrevliga och klassiskt inredda. Hotellet är tillgängligt även efter receptionens stängningstid med respektive rumsnyckel. Vårt trådlösa nätverk kostar inget extra och har täckning i större delen av hotellet.

Vår bubbelpool ligger i lusthuset där du kan bada omgiven av naturen, vare sig den är lummigt sommargrön eller mjukt vintervit förhöjer den stämningen bland de ångande bubblorna. I relaxen finner du även dusch, bastu och sköna soffor att umgås i.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
60
Antal enkelrum
28
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Hos oss äter man gott och mår väl. Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

På Björkhaga Hotell & Konferens har man aldrig tråkigt! Hos oss finns alltid något roligt att göra. Välj och vraka i vårt breda utbud av spännande aktiviteter. Vi kan även skräddarsy våra aktiviteter och ordna det mesta efter just era önskemål. Hör av dig så berättar vi mer om vad ni kan hitta på under er vistelse.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Mordmysterium
  • Islandshästar
  • Vinprovning
  • Laga mat
  • Femkamp
  • Chokladprovning

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Björkhaga Hotell & Konferens ligger tre mil nordväst om Jönköping, i friluftsriket Mullsjö.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Mullsjö Station
Avstånd:
1,3 km
Närmaste flyg inrikes:
Jönköpings flygplats
Avstånd:
30 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,88030
Latitud:
57,92170