Tipsa om anläggningenBEST WESTERN Täby Park Hotel and Conference

Strax norr om Stockholm, på väg mot natursköna Roslagen, ligger BEST WESTERN Täby Park Konferens och Hotell - en modern och komplett konferens- och kongressanläggning. Ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som söker effektiva helhetslösningar med all service under samma tak. Ett möte för 2 personer, eller 344? På Täby Park Konferens & Hotell har du de allra bästa förutsättningarna för alla format. Här finns 24 flexibla och välutrustade möteslokaler, varav en tekniskt fulländad hörsal med plats för 344 deltagare, och en 425 kvm stor event- och utställningshall som rymmer en hel cirkus. Till detta 147 förstklassiga hotellrum samt restauranger och matsalar där vår kökschef komponerar utsökta menyer för upp till 350 gäster

Hitta hit

Events & Konferens Best Western Täby Park Hotel & Conference är en modern fullserviceanläggning, med ett stort utbud av flexibla lokaler som hjärtat i hotellet. Här kan du arrangera i stort sett alla typer av evenemang. Vår stora eventhall är perfekt för produktlanseringar och företagsfester med underhållning, mässor, utställningar och stora konferenser. En tekniskt fulländad hörsal med plats för hela 344 delegater och ytterligare 23 möteslokaler för 2-180 personer finns också att välja på. Komplettera med hotellrum och våra rymliga matsalar för ett evenemang där du har allt under ett tak!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
15
Antal Grupprum
8
Max biosittning
380
Max parkettsittning
400
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
380
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Detaljerad information

Antal enkelrum
81
Antal dubbelrum
66
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Hotellet erbjuder bar, restaurang och festvåning. I vår trivsamma bistro serverar vi ett utbud av öl och andra drycker samt en meny med både stora och små rätter. Här finns biljardbord samt en lounge med en skön TV-hörna för dig som vill varva ner efter en lång arbetsdag med kvällens match. Rotundan med kringliggande matsalar är bokstavligen hjärtat i hotellet. Med sina tre våningar i takhöjd ger den en fantastisk rymd och en unik känsla. Bakom matkreationerna står vår kökschef Jörgen Gustavsson.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
350

Hos oss på Täby Park har du tillgång till bastu, och mindre dagspa. Lounge/bar med biljard & playstation.
För övriga aktiviteter och förslag, kontakta oss för offert.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • bastu & relax
  • biljard
  • dart
  • playstation ex gitar hero
  • träning ex pilates
  • dans

På Täby Park Konferens & Hotell är vi stolta över att kunna presentera ett omfattande och engagerande miljöprogram som fått miljömärkningen Svanen. Att verka för en bättre miljö är en naturlig del av vårt arbete och vi eftersträvar ett generellt miljötänkande i det dagliga arbetet.
För att få Svanenlicens krävs att man arbetar med miljöfrågor ur många olika perspektiv, bland annat ska det finnas ekologisk, rättvisemärkt och närproducerad mat på menyerna och man ska arbeta med att minska sin energianvändning, byta ut miljöfarliga kemikalier vid disk och städning, sortera sitt avfall och minska transporterna

Klassificering

Supershuttle, 160 kr från Arlanda Res miljövänligt till och från Arlanda med SuperShuttle Supershuttle är minibussar som kör dig mellan Arlanda och Best Western Täby Park för bara 160 kronor. Enkelt, pålitligt, prisvärt, miljövänligt. För info och beställning, klicka här!(minst 4h innan resa vid bokning online). uppge Täby Park Hotell i adressfält. Önskar ni sätta er transfer på er hotellnota, vänligen kontakta hotellet för bokning, hotell@tabypark.se; tel 08-50648300. Flygbussarna Charter - från Arlanda el sthlm city Flygbussarna Charter är ett bussbolag men också ett serviceföretag med lång erfarenhet och kompetens. Resande handlar för oss om upplevelser lika mycket som transporter, oavsett om du vill hyra buss till en konferens, en gruppresa eller en privat fest. Bussarna moderna turistbussar och upplevelsen förstärks av trygghet, det personliga mötet och en känsla för detaljer. Täby Park hotel erbjuder transport till ett bra pris.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Central
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Gribbylund Södra
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0643
Latitud:
59,4395