Tipsa om anläggningenTäby Park Konferens & Hotell

Norra Stockholms mest effektiva och prisvärda konferensanläggning.Täby Park Konferens & Hotell är en flexibel mötesplats med optimalt läge nära Arlanda och Stockholms stora utbud av nöje och kultur. Ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som söker effektiva helhetslösningar med all service under samma tak och personlig service utöver det vanliga. Täby Park har hela 24 välutrustade möteslokaler, en tekniskt fulländad hörsal för 344 delegater, en 425 kvm stor eventhall,147 Svanenmärkta fyrstjärniga hotellrum, fri parkering. Välkommen!

Hitta hit

Konferens

Events & Konferens Best Western Täby Park Hotel & Conference är en modern fullserviceanläggning, med ett stort utbud av flexibla lokaler som hjärtat i hotellet. Här kan du arrangera i stort sett alla typer av evenemang. Vår stora eventhall är perfekt för produktlanseringar och företagsfester med underhållning, mässor, utställningar och stora konferenser. En tekniskt fulländad hörsal med plats för hela 344 delegater och ytterligare 23 möteslokaler för 2-180 personer finns också att välja på. Komplettera med hotellrum och våra rymliga matsalar för ett evenemang där du har allt under ett tak!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
13
Max biosittning
344
Max parkettsittning
400
Max skolsittning
110
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
400
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
81
Antal dubbelrum
66
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Rotundan & Täby Parks Matsalar Rotundan är bokstavligen hjärtat i Best Western Täby Park Hotel & Conference. Med sina tre våningars takhöjd ger den en fantastisk rymd och en speciell atmosfär åt hela huset. I anslutning till Rotundan ligger våra matsalar samt hotellets mysiga lounge och Bistro. I matsalarna serveras såväl vår stora hotellfrukost som konferenslunch och festliga middagar. Här arrangeras såväl Täby Parks årliga julbordsshow för hundratals gäster som pampiga galasupéer. Rotundan är en optimal lokal för många olika events

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Hos oss på Täby Park har du tillgång till bastu, och mindre dagspa. Lounge/bar med biljard & playstation.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

bastu & relax, biljard, dart, playstation ex gitar hero, träning ex pilates, dans

Miljö och säkerhet

Svanenmärkt mötesplats På Best Western Täby Park Hotel & Conference är vi stolta över att kunna presentera ett omfattande och engagerande miljöprogram som fått miljömärkningen Svanen. Att verka för en bättre miljö är en naturlig del av vårt arbete och vi eftersträvar ett generellt miljötänkande i det dagliga arbetet. För att få Svanenlicens krävs att man arbetar med miljöfrågor ur många olika perspektiv, bland annat ska det finnas ekologisk, rättvisemärkt och närproducerad mat på menyerna och man ska arbeta med att minska sin energianvändning, byta ut miljöfarliga kemikalier vid disk och städning, sortera sitt avfall och minska transporterna.

Kommunikationer

Supershuttle, 160 kr från Arlanda Res miljövänligt till och från Arlanda med SuperShuttle Supershuttle är minibussar som kör dig mellan Arlanda och Best Western Täby Park för bara 160 kronor. Enkelt, pålitligt, prisvärt, miljövänligt. För info och beställning, klicka här!(minst 4h innan resa vid bokning online). uppge Täby Park Hotell i adressfält. Önskar ni sätta er transfer på er hotellnota, vänligen kontakta hotellet för bokning, hotell@tabypark.se; tel 08-50648300. Flygbussarna Charter - från Arlanda el sthlm city Flygbussarna Charter är ett bussbolag men också ett serviceföretag med lång erfarenhet och kompetens. Resande handlar för oss om upplevelser lika mycket som transporter, oavsett om du vill hyra buss till en konferens, en gruppresa eller en privat fest. Bussarna moderna turistbussar och upplevelsen förstärks av trygghet, det personliga mötet och en känsla för detaljer. Täby Park hotel erbjuder transport till ett bra pris.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Central
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Gribbylund Södra
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0643
Latitud:
59,4395

Hitta hit