Tipsa om anläggningenBerns

Få, om ens någon mötesplats, erbjuder fler möjligheter än Berns i centrala Stockholm. Sedan år 1863 har gäster mötts här för att äta, dricka och umgås i en miljö som saknar motsvarighet. Vare sig syftet är en avskild affärsmiddag i Röda rummet eller den årliga stämman på China Teatern intill, en galamiddag i Stora salongen, ett styrelsemöte i Ljusgården eller ett mindre cocktail-mingel i Spegelsalen. Om ni har en idé, så förverkligar vi den.

Hitta hit

Sedan 1863 har Berns varit en föregångare inom mat, musik och underhållning. Här öppnades Sveriges första kinarestaurang 1944 och här visades cancandans inför en häpen publik för första gången. Idag står världsstjärnor som Rihanna, Robyn och Bob Dylan på Berns stora scen och krogshower som Glenn Killing i Manegen och Ljust och Fräscht fortsätter att bidra till Berns populäritet.

Årligen arrangeras här uppmärksammade event som Guldbaggegalans efterfest, Mercedes-Benz Fashion Week, Humorgalan och mycket mer.

Genom din personliga projektledare på Berns kan du också boka China Teatern till förmånligt pris. Det finns inga vackrare eventlokaler i centrala Stockholm med större möjligheter.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
11
Antal Grupprum
5
Max biosittning
1225
Max parkettsittning
1225
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
28
Max antal konferens
1225
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
20
Antal dubbelrum
50
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
12
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Berns serverar förstklassig mat från prisbelönta restaurang Berns Asiatiska; allt från lyxig hotellfrukost, lättare tilltugg och mingelmat till trerätters middagar eller populära bordsbuffér. Berns duktiga hovmästare hjälper er gärna att välja ett passande dryckesalternativ. Här finns också ett konditori som förser er med fantastiska minidesserter, bakelser och kakor.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

För uppdaterad information och öppettider om Berns nattklubb, barer och konserterer besök www.berns.se

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Nattklubb
  • konserter
  • konstuställningar och ett flertal barer i Berns lokaler samt teaterföreställningar på intilliggande China Teatern. Mat- och dryckesprovningar på förfrågan efter kundens önskemål

Inom Berns Group AB får miljöfrågorna en allt mer framträdande roll. För oss
innebär det att hitta ett sätt att bedriva och utveckla verksamheten med bibehållen
kvalitet men med så lite miljöpåverkan som möjligt, en hållbar utveckling.

Det handlar inte enbart om att skapa ett medvetande hos såväl ägare som medarbetare
och en kontinuerlig kontroll över resursförbrukningen, utan också om att styra
över den mot uthålliga resurser.Målet är att minska resursförbrukningen och öka lönsamheten.

Berns Group AB har idag kommit långt i arbetet att minska resursförbrukningen. Vi har exempelvis energiglas i samtliga fönster, fjärrvärme, värmeväxlare och energilampor används så långt det är möjligt. Vi källsorterar sedan länge glas, emballage, kompost, metall och papper.I möjligaste mån anlitar vi ISO certifierade leverantörer såsom Menigo och Tingstad. Leveranser av mat och dryck samordnas av Menigo och Spendrups.

Centralt läge mitt i city vid Berzeli Park med buss- och tunnelbanekommunikationer. 5 mintuers promenad till Centralens tåg och flygbussar.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholms Central
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
0.2
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
1
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,07510
Latitud:
59,33220