Tipsa om anläggningenBergendal Meetings

Mötesplatsen vid Edsviken.
Välkommen till en unik plats med utsikt över vackra Edsviken. En egen värld endast 20 minuter från Stockholm och Arlanda. En värld för inspirerande och effektiva möten men också för vila och för att samla kraft. På Bergendal samsas Herrgården sida vid sida med modern arkitektur. Med 115 hotellrum och 25 mötesrum kan vi skräddarsy ett besök för såväl mindre sällskap som för större grupper.
Vi tror på att kombinationen av gott värdskap, en trivsam atmosfär, riktigt god mat skapar de bästa förutsättningarna för lyckade möten.

Hitta hit

Bergendal är en plats för framgångsrika möten. Läget och mixen av Herrgården och modern miljö gör att vi kan skräddarsy varje arrangemang. Varför inte börja mötet i den moderna konferensdelen och avsluta med middag i den vackra Herrgårdsmatsalen?

Våra ljusa och flexibla mötesrum är utrustade med den senaste tekniken. Givetvis ingår det fritt höghastighets wifi för alla mötesdeltagare. Vi har alltid hjälpsamma tekniker på plats om det uppstår några frågor.

Vår möteskoordinator hjälper till med att förslå en lämplig mötesmodell, att boka inspirerande föreläsare eller ordna passande aktiviteter. Den storslagna parken utanför erbjuder dessutom möjlighet till aktiviteter även utomhus. Med vår kunskap och erfarenhet får du alla förutsättningar för ett lyckat möte. Varje möte på Bergendal är dessutom ett klimatneutralt möte.

The answer is yes, what is the question?

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
14
Max biosittning
160
Max parkettsittning
160
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
250
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
82
Antal dubbelrum
29
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
4
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Edsvikens glittrande yta och omgivningens vackra natur ramar in den fantastiska utsikten från vår restaurang och bar. Här serveras vällagad mat i ny och spännande tappning sprungen ur kreativitet och skaparglädje. Den goda maten är ett resultat av våra kockars passion för färska råvaror tillagade med kunskap och kvalitetskänsla. All mat lagas från grunden och är dessutom ekologiskt anpassad efter säsong.

Som matgäst hos oss har du fem olika matsalar att välja på. Våra menyer innehåller allt ifrån en tvårätters lunch med salladsbuffé till guldkantade fyrarätters middagar. Givetvis serverar vi brunch, vickning och julbord på förfrågan.

Till god mat hör välsmakande drycker. Välj från vårt breda sortiment av spännande drycker hämtade från hela världen. Baren med sin panoramautsikt och terrassen utanför är en perfekt samlingsplats i väntan på att middagen ska serveras.

Bon appétit.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vi kan erbjuda aktiviteter och underhållning för både små och stora grupper både inne och ute i parken.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • bastu
  • boule
  • varm utomhuskälla
  • gym
  • relax
  • biljard
  • nintento wii m.m

Vi tror på framtiden och agerar utifrån detta i vårt dagliga arbete. Vår miljöpolicy är väl inarbetad och sedan 1999 är Bergendal miljömärkt med Svanen. Vi arbetar aktivt och konsekvent med att minska miljöbelastningen och för att skapa ett ekologiskt hållbart samhälle. Miljöarbetet är genomtänkt, långsiktigt och omfattar hela verksamheten.

Ett ytterligare steg i vårt miljöarbete togs 2008 då Bergendal började arbetet med att bli en klimatneutral mötesplats. Detta innebär att vi tar ansvar och kompenserar för de utsläpp som trots vårt miljöarbete ändå kan uppstå.

Bergendal Meetings värnar om en säker miljö för både gäster och medarbetare. All personal utbildas kontinuerligt för att ett besök här ska bli så säkert och tryggt som möjligt. Vi är från och med 2007 säkerhetsklassificerade enligt Safe Hotels högsta nivå, Premium.

Det är enkelt att ta sig till Bergendal varifrån du än kommer. Avståndet till Stockholm City är 13 km och till Arlanda 3 mil. Vi finns på Landsnoravägen 110 i Sollentuna.

MED BIL FRÅN STOCKHOLM
E4 mot Uppsala, tag av vid Häggviksavfarten mot Danderyd. Följ väg 262 mot Danderyd ca 5 km, tag höger vid skylt Bergendal.
Alternativt:
E18 mot Norrtälje, tag av vid Sollentunaavfarten, följ väg 262 mot Sollentuna, tag vänster vid skylt Bergendal. Egen parkeringsplats.

MED BIL FRÅN UPPSALA/ARLANDA
E4 mot Stockholm, tag av vid Häggviksavfarten mot Danderyd. Följ Häggviksleden (262) mot Danderyd ca 5 km, tag höger vid skylt Bergendal.

MED KOLLEKTIVTRAFIK
T-bana till Mörby C eller pendeltåg till Sollentuna C från Stockholm C. Buss 607 till hållplats Norra Kärrdal samt 10 min promenad.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Sollentuna centrum
Avstånd:
5 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
18 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
30 km
Närmaste hållplats buss:
Norra kärrdal
Avstånd:
1 km
Närmaster tunnelbana:
Mörby Centrum
Avstånd:
6 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,98270
Latitud:
59,43010