Tipsa om anläggningenBergabo Hotell & Konferens

Välkommen till Tjörns största hotell!
På Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Bergabo Hotell & Konferens. I väster Skagerrak med Danmark som nästa anhalt, i öster skärgården med Åstol, Dyrön och Marstrand. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär.Under året har vårt arbete med att förbättra och förnya oss fortskridit. Vi kan nu stoltsera med nya sängar i våra rum varav de flesta även är nyrenoverade.

Hitta hit

Vare sig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen, har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker. Att konferensrummen är rymliga, ljusa, har all tänkbar utrustning och en strålande havsutsikt hoppas vi att ni tar för givet.Vårt välkända kök längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och utvalda efter säsong. Vi ser till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. Vårt nytänkande kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat och servera härliga kreationer av fisk eller fågel till lunch. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
0
Max biosittning
130
Max parkettsittning
130
Max skolsittning
110
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
9
Antal dubbelrum
22
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
23
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vårt välkända kök längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och utvalda efter säsong. En hummer eller viltmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till. Vi ser till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. Vårt nytänkande kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat och servera härliga kreationer av fisk eller fågel till lunch. Under våren och sommaren öppnade vår verandalounge, en mysig mötesplats för avslappnade samtal.I köket har nya förmågor knutits till hotellet. Försiktig exprimentslusta varvas med våra klassiska fiskrätter som har blivit klara favoriter hos våra kunder. Vi strävar efter att ständigt öka användandet av ekologiskt och närproducerat i vår kokkonst.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

På Bergabo Hotell & konferens jobbar vi med gästen i centrum. Vi skräddarsyr alla arrangemang för just Er grupp. Vi har ett rikt utbud av upplevelser som vi anpassar efter era behov och önskemål.
Det kan vara fartfyllda äventyr med natur och action i centrum som tex. Matchracing och RIB orientering.Föredrar ni mer harmoniska upplevelser så erbjuder vi en uppsjö av aktiviteter som havskajak, akvarellmåleri, skratterapi, yoga eller kanske en skärgårdstur till Åstol.Mycket kretsar givetvis kring mat och dryck. Det kan vara en vinprovning eller en skaldjursbuffé med fördrink på vår veranda, fisketur eller hummersafari med uppföljande middag. Möjligheterna är oändliga.Vi hjälper givetvis gärna till vid er bokning av föreläsare eller sätter ihop ett tema för ert arrangemang.
Hittar Ni en aktivitet men Ni är fler gäster än vad som står angivet, kontakta vår bokning så hjälper vi Er att få en aktivitet som passar just Er!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Skaldjursbuffé
 • Mordmysterium
 • Marin 5-kamp
 • Klassisk 5-kamp
 • Yoga eller aerobics
 • Kulturvandring
 • Fisketur
 • Hummerfiske
 • Krogsafari med RIB
 • Vinprovning
 • Vinquiz
 • Laga Er egen middag
 • Akvarellkurs
 • RIB-orientering
 • Geocahing
 • Sälsafari med RIB
 • Basta på Dyrön
 • etc.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Från Göteborg kör ni E6 norrut. Efter ca 45 km tag avfart 90 mot Stenungsund, Tjörn. Kör över Tjörnbroarna, tag vänster vid trafikljusen efter bron, mot Rönnäng. Därifrån är det skyltat Bergabo.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stenungsund
Avstånd:
20 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
100 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
100 km
Närmaste hållplats buss:
Rönnängs Brygga
Avstånd:
0,3 km
Närmaster flygbuss:
Nils Ericsson Termin
Avstånd:
50 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,56720
Latitud:
57,94260