Tipsa om anläggningenBelis Bar

Belis Ber öppnade 2007 och ligger i Frederiksberg rådhus.
Vi ligger nära Metro, (tågstation) och bra förbindelser mellan flygplats och bla Ströget.

Vi anpassar vår restaurang efter gästernas önskemål.
Vår lunch består av en traditionell dansk frokost( lunch) och till kvällen övergår vi till en mer inrikting på det Italienska köket. All vår mat görs från grunden i huset, och det är vi stolta över.
Varmt välkomna

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
1
Max biosittning
120
Max parkettsittning
60
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
150
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Belis Bar er et uformelt og rundhåndet dansk og internationalt køkken.
Vi byder på et opdateret menukort, der er afhængig af de friske råvarer, som vi får ind på dagen fra vores leverandører.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Middagar, firmafester och bröllop. För större sällskap finns plats för upp till 150 gäster.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Matlagningskurs
 • Vinprovning
 • avecprovning
 • ¨ølprovning

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Köpenhamn
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Kastrup
Avstånd:
13 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup
Avstånd:
13 km
Närmaste hållplats buss:
Smallegade
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Metro Frederiksberg
Avstånd:
0,2 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,52971
Latitud:
55,67842