Tipsa om anläggningenBarkarby Gård

Barkarby Gård Fest och Konferens ligger i Järfälla i Stockholm. Mat och möte med kvalité och tradition. Vid charmiga Barkarby Torg, med anor från 1500-talet finns nybyggda Stallet och Loftet som tillsammans med Wärdshuset Lasse Maja och Tingshuset bildar Barkarby Gård Fest & Konferens. Allt ligger inbäddat i en vacker parkmiljö, endast 200 m från pendeltåget som tar 15 minuter till Stockholm City. Barkarby Gård Fest & Konferens bildar tillsammans med logi på Welcome Hotel Welcomegruppen och erbjuder en miljövänlig helhetslösning för både små och stora konferenser, bröllop eller fester.

Hitta hit

Barkarby Gård Fest & Konferens bildar tillsammans med logi på Welcome Hotel Welcomegruppen och erbjuder en miljövänlig helhetslösning för både små och stora konferenser, bröllop eller fester. Valet är alltså ditt, ett möte i nutid och charmig historisk miljö med anor från 1700-talet.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
15
Max biosittning
240
Max parkettsittning
240
Max skolsittning
158
Max styrelsesittning
80
Max antal konferens
240
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
103
Antal dubbelrum
36
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
4
Antal kombirum
10
Handikappanp.sviter
1
Handikappanp.kombirum
0

Wärdshuset Lasse Maja står för all mat som serveras för gästerna på Barkarby Gård. Vi är en av få Svanenmärkta restauranger och kan vara stolta över en kontinuerlig restaurangtradition sedan 1671. Menyn är anpassad efter årstid och vår köksmästare jobbar klimatsmart med ekologiska och närproducerade råvaror. Varje måltid ska vara en njutning. Vare sig det är morgonmål, lunch eller kvällsmat bjuds det på god mat i samma genuina och hemtrevliga miljö som mötet får ta del av. Vår personal står för kunskap, erfarenhet och personlig service. Därigenom kan vi erbjuda alla gäster en fantastisk smakupplevelse!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Tack vare natursköna Tingshusparken och samarbete med olika aktivitetsbolag kan Barkarby Gård ge ett stort utbud av konferensaktiviteter att välja emellan. I egen regi kan vi erbjuda en mängd aktiviteter t.ex. olika spelturneringar såsom boule, dart eller kubb eller varför inte en femkamp efter en givande konferensdag. Dessutom kan vi erbjuda tillgång till motionsslingor i härlig naturskön miljö samt tipspromenad för den som vill briljera intellektuellt. Våra konferenskoordinater hjälper er gärna med era planerade aktiviteter!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Boule
  • motionsspår
  • olika smakprovningar
  • matlagningsaktiviteter
  • tipsrunda
  • basket
  • Buzz
  • kubb etc.

Barkarbygård kan med sitt läge erbjuda närhet till Stockholms City samtidigt som man kan uppleva ett naturskönt område med herrgårdsanda. Ett eget pittoreskt område som förflyttar gästen till 1700-talet men med tillgång till dagens faciliteter. Lugn, harmoni och avkoppling för konferensens pauser kombinerat med flexibla lokaler, modern teknik och effektivitet. Valet är alltså ditt, ett möte i nutid och charmig historisk miljö med anor från 1700-talet.

Fri parkering och konferenslokaler med närhet till både Stockholm, kommunala färdmedel, Bromma flygplats och Arlanda gör Barkarbygård till ett smart val för konferensen.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Barkarby Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
12 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Barkarby Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaster tunnelbana:
Barkarby Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaster flygbuss:
Järva Krog
Avstånd:
5 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,8717
Latitud:
59,405