Tipsa om anläggningenBålsta Gästgivaregård

Bålsta Gästgivaregård är ett familjärt konferenshotell centralt beläget i Mälardalen, endast 45 km från Stockholm och 35 km från Arlanda och 1.5 km från pendeltåg station. Läget gör det möjligt att samla deltagare som kommer från många olika håll i landet. Vi anordnar en mängd olika äventyr på Gästgivaregården eller i närområdet. Vi erbjuder en hemtrevlig miljö, personlig omtanke och service. Här finner Ni arbetsro i avskildhet. Varmt välkomna!

Hitta hit

Konferens

Bålsta Gästgivaregård är ett familjärt konferenshotell centralt beläget i Mälardalen, endast 45 km från Stockholm och 35 km från Arlanda, pendeltåg finns inom gångavstånd. Läget gör det möjligt att samla deltagare som kommer från många olika håll i landet. Vi har ljusa och luftiga konferenslokaler med bra ventilation. Vi anordnar en mängd olika äventyr på Gästgivaregården eller i närområdet. Vi erbjuder en hemtrevlig miljö, personlig omtanke och service. Här finner Ni arbetsro i avskildhet. Varmt välkomna!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
10
Max biosittning
120
Max parkettsittning
120
Max skolsittning
80
Max styrelsesittning
60
Max antal konferens
250
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
19
Antal dubbelrum
21
Handikappanp.enkelrum
3
Handikappanp.dubbelrum
6
Antal sviter
2
Antal kombirum
10
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Maten är en viktig del av konferensvistelsen. Vår ambition är att ni alltid ska lämna vår matsal nöjda. Vid ankomst börjar er dag med kaffe/te och till det en ostfralla. Lunchen består av 2 rätter. Till eftermiddagskaffet dukar vi fram massor av godsaker. Önskar ni en riktig Afternoon- tea med allt som hör till kan ni förbeställa det innan ankomst. Till middag serverar vi en 3-rättersmeny. Önskar ni beställa vin gör ni det i samråd med oss innan ankomst eller på plats. Menyerna komponeras veckovis efter årstid och tillgång. Ni kan även välja middag ifrån våra tillvalsmenyer. Då behöver vi er beställning 1 vecka innan ni kommer (det tillkommer 75:-/person på helpensionspriset). Vill ni avsluta kvällen med vickning så har vi olika alternativ att välja emellan.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Vi samarbetar med flera upplevelse och eventföretag om ni önskar aktiviteter som tex teambuilding. Kontakta oss gärna för olika förslag.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, Matlagningsaktivitet, Biljard, Dart

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Det geografiska läget gör det lätt för deltagare från när och fjärran att ta sig till oss. En central mötesplats med bra kommunikationer. Bålsta Gästgivaregård ligger endast 45 km från Stocholm, Uppsala och Västerås. 30 minuter i från Arlanda. Det finns pendeltåg, SJ-tåg och bussar som gör det lätt för kursdeltagare att ta sig till oss.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Bålsta station
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
42 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
33 km
Närmaste hållplats buss:
Buss 400 m
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
45
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,5064
Latitud:
59,5765

Hitta hit