Tipsa om anläggningenAVEQIA

Vi älskar mat. Vi vet också hur matlagning kan förena människor på ett sätt som få andra aktiviteter kan. Alla kan delta oavsett förkunskaper och ändå skapa rätter på en nivå i klass med de bästa restaurangerna. Det bygger entusiasm, gemenskap, glädje och är en unik upplevelse som det kommer talas om länge! Våra kockar, som alla har lång erfarenhet från olika stjärnkrogar över hela världen, är lika bra med människor som de är mästare i köket. Hos oss kan du kombinera konferensen med en matlagningsaktivitet i samband med lunch eller middag. Välkommen!

Hitta hit

Konferens

Konferens kan bokas i samband med matlagningsaktivitet, antingen som lunch eller middag. Det går bra att konferera i samtliga lokaler, alla är utrustade med konferensutrustning samt trådlöst internet.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
160
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
160
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Mat och dryck

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
9 km
Närmaste hållplats buss:
Rådmansgatan
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Rådmansgtan
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0021
Latitud:
59,3342

Hitta hit