Tipsa om anläggningenÄstad Vingård AB

Ästad Gård är ett familjeföretag. Från början ett traditionellt lantbruk som var med i startgropen gällande den ekologiska odlingen på 80-talet, men numera prisbelönt som Nordens mest inspirerande miljö för möten och aktiviteter. Rustik elegans och jordnära njutning är vår röda tråd - från de roliga och annorlunda aktiviteterna till maten och miljön. Syskonen Linda Petersson, Mattias Carlsson och Daniel Carlsson växte upp på gården och driver den idag framåt. Det är full fart, med många, vilda idéer och mycket av dessa blir dessutom verklighet. Vinodlingen med tillhörande vineri är den senaste drömmen som verkställts. 15 000 vinstockar planterade i vackra rader på en solig sluttning gör Ästad Gård till en av Sveriges största vingårdar.

Hitta hit

Konferens

Ästad Gård har konferenslokaler som passar både större och mindre sällskap. Friskt källvatten, frukt och konfekt finns i konferenslokalen. Så även anteckningsmaterial och all tekniskt utrustning förutom dator. Här finns avskildhet och moderna möteslokaler för upp till 200 personer, men också möjlighet att hitta på något extra när arbetsdagen är över. En ovanligt god middag? Teamträning i höghöjdsbanan? En nervkittlande tur i ziplinan? Undervattensbastu? Vi välkomnar större och mindre sällskap för alla typer av konferenser, träffar och möten. Med eller utan övernattning, aktiviteter och underhållning.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
3
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
150
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
200
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
25
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
6
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Vi är matglada på alla vis. Vi älskar rustik husmanskost och smakfulla supéer med en elegant touch. Gårdsmenyn växlar med årstiderna och bjuder på rätter som tillagats omsorgsfullt med säsongens bästa råvaror. Gärna ekologiska och närproducerade. Helst handplockade från odlare i trakten. Frukost, lunch och middag tillagas och serveras med samma höga ambition. Välkommen till bords!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

För länge sedan var Ästad Gård ett jordbruk. Vi är stolta över de jordnära traditionerna och bjuder in till utvecklande aktiviteter i samma anda. Fångarna på gården är en klassisk och rolig lagtävling, precis som vår nya stolthet Höghöjdsbanan. På den högsta punkten ligger höjdpunkten - en Sky bar. Sedan svisch ner i den 250 meter långa zipbanan i 65 kr/h. Vågar du? Sinnenas Spa innefattar 6 olika bastumiljöer och 7 varmbad. De ligger i en sagolik och storslagen miljö. Rent magiskt att simma i en sjö av porlande källvatten och att skönsvettas i en undervattensbastu. I framtiden hoppas vi på vårt nya skötebarn - Sveriges största vingård. 15 000 vinstockar i gröna, vackra rader i en solig sluttning. Första skörden blir 2013 och under våren 2014 tappas de allra första dropparna upp i vårt eget vineri. Vinprovningar och Mat & dryckeprovningar med egna viner kommer i framtiden att kunna erbjudas. Och naturligtvis guidning i vingården.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Fångarna på gården - en lagaktivitet med klurigheter och fysiska utmaningar. Höghöjdsaktivitet med ziplina - ett hisnande äventyr. Undervattensbastu, Ångbastu, ytterligare 3 olika vedeldade bastur och 7 varmbad. Vackra omgivningar som inbjuder till härliga promenader i den vackra bokskogen.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Varberg och Falkenbe
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg inrikes:
Halmstad Flygplats
Avstånd:
63 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter Flygplats
Avstånd:
110 km
Närmaste hållplats buss:
Varberg och Falkenbe
Avstånd:
25 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,5559
Latitud:
57,0629