Tipsa om anläggningenAronsborgs Konferenshotell

Vi vill att din upplevelse av Aronsborg skall vara som en bit god choklad! Något att längta efter, som känns bra i magen och ger mersmak. Aronsborg är det kompletta konferens- och eventhotellet, specialbyggt för sitt ändamål. Vackert beläget vid Mälaren i Bålsta, ca 35-40 minuter från Stockholm, Arlanda, Uppsala och Västerås. Stor kapacitet för både större grupper upp till 500 och mindre sällskap 5-10 personer. I vår Event Court med tillhörande Vinterträdgård och Chocolate Bar skapar vi kreativa möten och spännande events. En flexibel arena för matlagningsaktiviteter (72 personer), chokladskola, show och nöjen. Lilla Köket är en hemtrevlig miljö för mat och mindre möten. Egen nattklubb och Bageri med hembakat bröd och choklad. Nyhet 2013 - renoverad relaxavdelning med helt ny jacuzzipool i stort format! Vi lever efter vår filosofi, Kärlek, omtanke och choklad. Välkommen!

Hitta hit

Konferens

Aronsborg har två kongresslokaler med plats för 500 resp. 216 personer i biosittning. En mötesarena - Event Court med plats för 270 personer i biosittning med tillhörande Vinterträdgård och Chocolate Bar. Det finns även 16 lokaler med plats för 10-150 personer och i anslutning många grupparbetsrum - hela 38 st. Alla lokaler har luftväxling med en kapacitet på tusentals liter per minut. Dataprojektor och trådlös uppkoppling ingår i samtliga konferenslokaler. Aronsborg kan även erbjuda bredbandsuppkoppling, egen tekniker m.m.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
17
Antal Grupprum
38
Max biosittning
500
Max parkettsittning
500
Max skolsittning
236
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
380
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
90
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
0
Antal kombirum
104
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Bålsta
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg utrikes:
35 km
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Helgövägen,Aronsborg
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,5671
Latitud:
59,5455

Hitta hit