Tipsa om anläggningenAronsborgs Konferenshotell

Aronsborg är ett av Sveriges mest genomtänkta och kompletta konferenshotell för både små och stora grupper. Vi ligger vackert beläget vid Mälaren i Bålsta, nära både Stockholm och Arlanda. Vi har ett stort utbud av mötesmiljöer (5-500 pers), flera restaurang-, café- och barmiljöer, bekväma hotellrum, bageri med chokladtillverkning, egen nattklubb, Event Court med möjlighet till matlagningsaktiviteter och event, helt ny relax och många aktivitetsområden. Vi lever efter en enkel filosofi - Kärlek, omtanke och choklad. Varmt välkommen.

Hitta hit

Aronsborg har två kongresslokaler med plats för 500 resp. 216 personer i biosittning. En mötesarena - Event Court med plats för 270 personer i biosittning med tillhörande Vinterträdgård och Chocolate Bar. Det finns även 16 lokaler med plats för 10-150 personer och i anslutning många grupparbetsrum - hela 38 st. Alla lokaler har luftväxling med en kapacitet på tusentals liter per minut. Dataprojektor och trådlös uppkoppling ingår i samtliga konferenslokaler. Aronsborg kan även erbjuda bredbandsuppkoppling, egen tekniker m.m.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
18
Antal Grupprum
38
Max biosittning
500
Max parkettsittning
500
Max skolsittning
236
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
380
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
390
Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
196
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
4
Antal kombirum
104
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Hitta rätt!

Longitud:
17,56710
Latitud:
59,54550