Tipsa om anläggningenAronsborgs Konferenshotell

Aronsborg är ett av Sveriges mest genomtänkta och kompletta konferenshotell för både små och stora grupper. Vi ligger vackert beläget vid Mälaren i Bålsta, nära både Stockholm och Arlanda. Vi har ett stort utbud av mötesmiljöer (5-500 pers), flera restaurang-, café- och barmiljöer, bekväma hotellrum, bageri med chokladtillverkning, egen nattklubb, Event Court med möjlighet till matlagningsaktiviteter och event, helt ny relax och många aktivitetsområden. Vi lever efter en enkel filosofi - Kärlek, omtanke och choklad. Varmt välkommen.

Hitta hit

Aronsborg har två kongresslokaler med plats för 500 resp. 216 personer i biosittning. En mötesarena - Event Court med plats för 270 personer i biosittning med tillhörande Vinterträdgård och Chocolate Bar. Det finns även 16 lokaler med plats för 10-150 personer och i anslutning många grupparbetsrum - hela 38 st. Alla lokaler har luftväxling med en kapacitet på tusentals liter per minut. Dataprojektor och trådlös uppkoppling ingår i samtliga konferenslokaler. Aronsborg kan även erbjuda bredbandsuppkoppling, egen tekniker m.m.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
22
Antal Grupprum
29
Max biosittning
500
Max parkettsittning
500
Max skolsittning
236
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
380
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
388
Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
196
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
4
Antal kombirum
104
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
380

Aronsborg har en tydlig profil mot mat och choklad. De mest populära konferensaktiviteterna kretsar kring teambuilding genom matlagning - antingen som tävling eller som en trivsam gruppaktivitet. Här finns mobila köksenheter med plats för upp till 72 personer. Några av matlagningsaktiviteterna är Aronsborgs Mästerkock, Dessertskola och Hemliga matkorgen. En annan populär, och njutbar, aktivitet är chokladprovning i kombination med goda drycker där hemgjorda praliner matchas med avec eller dessertvin. Storsäljaren Choco Break är en kort chokladprovning med avec eller dessertvin - perfekt som ett upplyftande avbrott i mötet.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Matlagningsaktiviteter
  • Chokladprovning
  • Golf
  • Pool och relax
  • Gym
  • Fotboll
  • Motionsspår
  • Boule

Kunskap är vår styrka och våra engagerade medarbetare arbetar dagligen med att minska belastningen på miljön med stort fokus på bl.a. koldioxidutsläpp, vattenförbrukningen och matavfall. Alla våra beslut fattas med ett resurseffektivt synsätt och arbetet med hållbarhet genomsyrar varje del av det dagliga arbetet på Aronsborg. Som vår gäst märker du bland annat att:

• Vår frukost är ekologisk
• Vårt kaffe är KRAV-märkt
• Vi serverar ekologiskt öl och vin
• MSC/ASC
• ISO 14001
• Safe Hotel
Savanemärkt

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Bålsta
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
49 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
49 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,56710
Latitud:
59,54550