Tipsa om anläggningenArenabolaget

Nytta ska gärna förenas med nöje. Lokalerna och faciliteterna är en förutsättning, men sen då? Låt oss på Arenabolaget i Linköping ta bollen! För dig som mötesarrangör ska det vara enkelt att få helheten. Efter en dags effektivt konfererande är det kanske dags för något helt annat. En Comedy kväll med de hetaste stå-upp-komikerna, matlagning i sällskap av professionell gourmetkock, föreläsning med spännande och medryckande talare eller en helkväll på dansgolvet med liveband. Vi ser till att mötet ger lite mer och blir en oförglömlig upplevelse!

Hitta hit

Arenabolaget i Linköping är Östergötlands ledande evenemangsaktör. Varje år besöks våra anläggningar av 800 000 gäster som kommer för att konferera,njuta av en konsert, besöka en mässa eller kanske bara mötas över en lunch. Vi på Arenabolaget har erfarenhet av att anordna lyckade möten.Hos oss möts människor i olika sammanhang och av olika anledningar.Vi vill ge våra gäster upplevelser utöver de vanliga och service som överträffar förväntningarna. Med anläggningar som Cloetta Center och Konsert & Kongress är flexibiliteten näst intill oändlig.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
16
Antal Grupprum
17
Max biosittning
1200
Max parkettsittning
1200
Max skolsittning
386
Max styrelsesittning
21
Max antal konferens
1800
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

En god bit mat ska njutas av alla sinnen. Den ska smaka fantastiskt, dofta underbart och se läcker ut. På Konsert & Kongress Bistro tillreder våra köksmästare din mat i öppet kök. Här kan du se hur grillen flammar upp, hör hur det fräser och puttrar. Atmosfären på Konsert & Kongress känns, berör och är en njutning för både din kropp och själ. Konsert & Kongress Bistro erbjuder alltifrån husmanskost, till grillrätter och östgötska tapas. Till detta serverar vi ett gediget salladsbord rågat av läckra grönsaker och nybakat bröd. Vi använder oss av kravmärkta, närproducerade råvaror. Kvaliteter som gör att Konsert & Kongress Bistro belönats med miljömärkningen Svanen.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Förena nytta och nöje, vi ger er allt från skräddarsydda events, provningar och aktiviteter till temamiddagar och konferens- & konsertpaket. För dig som vill arrangera ett möte eller event ska det vara enkelt att få helheten. Låt oss på Arenabolaget skapa en minnesvärd helhet.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Kreativa uppdraget
  • Segway
  • Music Night
  • Dans
  • Chokladprovning
  • Ost- & Vinprovning
  • Medeltidsafton mm.

Restaurangen på Konsert & Kongress är Svanenmärkt och vi arbetar, i största utsträckning med närodlade produkter. Vårt miljöengagemang genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar i största möjliga mån med miljömärkta produkter inom alla led i företaget. Arenabolaget är en av grundarna av GMIC Sweden. GMIC står för Green Meeting Industry Council och är en global organisation som arbetar för miljö- och hållbarhetsfrågor inom mötesindustrin.

Linköping är alltid nära! Med ett perfekt läge intill E4:an är det lätt att ta sig till Linköping både med bil och buss. I Linköping är det gångavstånd till centrum, tåg- och busstation och hotell. Endast 5 km från centrum hittar du Linköping City Airport som tar dig till Linköping och vidare ut i Europa och världen via Köpenhamn och Amsterdam. Inom 10 mils radie hittar du ytterligare två internationella flygplatser. Tågstationen ligger centralt i Linköping med många täta avgångar till och från Stockholm/Arlanda och Malmö/Köpenhamn.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Linköpings Resecentr
Avstånd:
0,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Linköping City Airpo
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg utrikes:
Linköping City Airpo
Avstånd:
3 km
Närmaste hållplats buss:
Buss utanför
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
15,6151
Latitud:
58,4133