Tipsa om anläggningenAlmare Stäkets Konferens

Almare Stäket är en anrik konferensanläggning bara ett stenkast från vackra Mälaren. Vi tar endast emot ett sällskap åt gången vilket gör att vi kan erbjuda våra gäster hög, personlig service och skräddarsydda lösningar för varje grupp. Den härliga miljön får man på köpet. Herrgården är från sent 1700-tal och finns kvar i familjens ägo sedan 200 år tillbaka. Vi har bibehålligt den karaktäristiska inredningen i färg, form och möblemang. Med hela herrgården för er själva kan ni i lugn och ro låta givande diskussioner fortsätta runt kaffebordet, vid middagen eller över drink vid brasan. Vi ser fram emot att få ta hand om dig och din grupp här hos oss på Almare Stäkets Herrgård. Välkomna önskar Caroline, Ulrika och Martin!

Hitta hit

Våra vackra lokaler ligger inhyst i vår 1700-tals herrgård med inredningen intakt. Vårt stora konferensrum är dock modernt med all tekninsk utrustuning du och din grupp kan behöva för er koferens. Konferenslokalen ligger med mälarutsikt i en rofylld miljö. I våra salonger kan ni avnjuta ert grupparbeten helt ostört.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
1
Antal Grupprum
3
Max biosittning
16
Max parkettsittning
16
Max skolsittning
16
Max styrelsesittning
16
Max antal konferens
30
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Detaljerad information

Antal enkelrum
16
Antal dubbelrum
7
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vi lagar mat med omsorg och kärlek. I största mån försöker vi använda det som gården kan erbjuda som rådjur, vildand, gårdslamm, kryddor från vår egen kryddträdgård.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vi erbjuder lerduveskytte, vinprovning, matlagning med vår egen kock. För er som söker något lugnt annorlunda ordnar vi musikalisk salong på vår unika Hammarflygel från 1809

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Vi erbjuder lerduveskytte
  • vinprovning
  • matlagning med vår egen kock. För er som söker något lugnt annorlunda ordnar vi musikalisk salong på vår unika Hammarflygel från 1809.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Kallhäll
Avstånd:
3,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Kajsashof
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,7752
Latitud:
59,4678