Konferensnyheter

Vann Spa Hotell och Konferens – nu kvalitetscertifierat!

När du konfererar på Vann Spa Hotell och Konferens kan du förvänta dig bland annat stor yrkesskicklighet och ett ett spännande och innovativt kök med hög kvalitet.

Tjejhelg med fitnesstema på Krusenberg Herrgård

Krusenbersg Herrgårds populära fitnesshelg får besök av Tobias Karlsson från Let´s Dance! Läs mer här!

Spendrups tar över Grythyttans Gästgiveri

Rykten har florerat en tid men nyheten bekräftades i Dagens Industri – familjen Spendrups köper Grythyttans Gästgiveri och tar över verksamheten från och med 1 maj 2014.

Skepparholmen Nacka – Årets Spakonferens 2014

“En härlig förening av spa, service och skärgårdsmiljö i ett blodsockersäkert konferenskoncept.” Så löd juryns motivering när Skepparholmen Nacka vann kategorin “Årets Spakonferens” i SpaStar Awards årliga tävling.

Nypremiär på Varbergs Stadshotell & Asian Spa

Nu meddelar Varbergs Stadshotell & Asian Spa att de närmar sig slutet på den fullständiga men varsamma renoveringen.

Konferens på en av Sveriges bästa spaanläggningar

Landets bästa spaanläggningar har utsetts – Rånäs Slott är en av dem. Läs mer här om utlåtandet.

Karlstad först med Event Developer Manager

Visit Karlstad, vars största uppgift är att samordna och utveckla Karlstads attraktionskraft som kongress- och konferensstad har som första instans i landet anställt en Event Developer Manager.

Malmö Lives utbud tar form

Malmö Live ska bli en högkvalitativ kombinerad anläggning med fristående funktioner för konserter, kongresser, möten och hotell som bildar ett karaktärsfullt sammanhang och blir en av stadens främsta attraktioner.

Nu kan du prova Sauna Yoga på Yasuragi Hasseludden

Sauna Yoga, eller bastuyoga är enkla, effektiva yogaövningar som utförs sittande i en bastu som håller en ungefärlig temperatur på 50 – 55 grader. Passet är 40 minuter, varav 30 minuter aktiv yoga och 10 minuter avslappning. Sauna Yoga på Yasuragi kommer att utföras i den nya bastun som är belägen ute på altanen och som har ett panoramafönster.

Sveriges första hållbarhetscertifierade konferenshotell

Certifieringen innebär att Skepparholmen Nacka har ett ledningssystem för hållbara evenemang som uppfyller kraven gällande konferens- och möteshotell med spa och restaurang