Erbjudanden

Ta del av konferenserbjudanden.

Rånäs Slott: Ruinens hemlighet!

Måndagen den 9 september erbjuder vi våra konferensgäster en kostnadsfri aktivitet. Här har vi kombinerat både aktivitet och fördrink – allt som behövs för att ge en extra guldkant på er vistelse. Denna gång får gästerna följa med på en stämningsfull tidsresa där de får besöka vår granne – Mörby Slott och lyssna på “Ruinens hemlighet – … Continue reading Rånäs Slott: Ruinens hemlighet!

Rånäs Slott: I Slottspigans fotspår

Andarna på Slottet Tisdag 20 augusti kl.1730 – erbjuder vi en kostnadsfri konferensaktivitet. Våra konferensgäster hälas varmt välkomna till Röda salongen på Slottet. Här har ni chansen att följa med Slottspigan på en liten vandring till några utav slottets innersta rum. I en fiktiv berättelse delar hon med sig av sitt livs historia och sina innersta tankar … Continue reading Rånäs Slott: I Slottspigans fotspår

Skåvsjöholm: Tycker ni som vi, att det ibland blir lite mycket av det goda under konferensen?

Vi föreslår att ni planerar in en energigivande aktivitet i er agenda, för att hålla koncentrationen och engagemanget på topp! Som en uppiggande ingrediens i ert nästa möte bjuder vi dig och dina kollegor på en hälsobringande och annorlunda tipspromenad! Vi utlovar en välgörande stund för både mage, kropp och själ. Just nu inkluderar vi … Continue reading Skåvsjöholm: Tycker ni som vi, att det ibland blir lite mycket av det goda under konferensen?

Good Morning Hägersten: Nu bjuds vi äntligen på sol och grönska!

Då bjuder vi på 50 % rabatt på lokalhyra och dukar för fika och lunch på uteserveringen. Välkomna till Good Morning Hägersten!

Johannesbergs Slott: Vår & Sommarerbjudande!

Boka en konferensupplevelse hos oss och vi lämnar 10% rabatt på hela ditt konferenspaket (gäller för (helpension, konferens lokal och överskjutande måltider). Gäller 1/5-31/8 2019 Varmt välkomna med er förfrågan!  

Björkhaga Hotell & Konferens: Ett Björkhaga i förändring

Hos oss på Björkhaga händer det grejer och för att ge er chansen att uppleva våra nyheter på plats så kickar vi igång med ett par fantastiska konferenserbjudanden: – Vi bjuder på lokalen vid bokning av konferens med övernattning – Boka en heldagskonferens och få 10% rabatt

High Court: Svårt att hitta inspiration?

I de gamla rättssalarna finns mycket historia där tunga beslut har tagits och påverkat många människors liv. Men den strikta stämningen som befann sig i rättssalarna tidigare har nu bytts ut mot en varm och avslappnad atmosfär. Vi säger ut med den traditionella konferensmöbleringen och in med soffgrupper och fåtöljer så att kreativiteten får komma … Continue reading High Court: Svårt att hitta inspiration?

Just nu! Havsnära möte på Smygehus Havsbad!

Samla medarbetarna för havsnära möte på Smygehus Havsbad och få 50% rabatt på möteslokalen!

Just nu! Erbjudande från Ligula Hospitaly Group

Boka er nästa konferens på något av Ligula Hospitality Groups fantastiska anläggningar och få ett extra bra pris!
Klicka här för att läsa mer…

Aronsborg 30 år: Äntligen börjar förfesten!

Årsskiftet markerar vårt efterlängtade 30-årsjubileum. Det tänker vi fira exakt hela året, och vi vill fira med dig. Boka vinterns konferens nu till jubileumspriset 1989 kr/person, så inkluderar vi helpension med 3-rätters middag, hela lokalhyran och nya stencoola Club 89. Inte tillräckligt festligt? Välkommen med ett förslag på hur du vill fira med oss. Vi … Continue reading Aronsborg 30 år: Äntligen börjar förfesten!

Älvkarleby Turist & Konferenshotell: Boka konferens med övernattning så bjuder vi på en aktivitet.

Välkommen till Nordupplands vackraste plats! Du finner Älvkarleby Turist och Konferenshotell (1898) där Dalälvens sista mäktiga fall mynnar ut i havet, lätt att ta sig till både med tåg eller från E4. Ta del av detta fantastiska erbjudande genom att boka en kickoff eller konferens med övernattning som äger rum i januari eller februari så … Continue reading Älvkarleby Turist & Konferenshotell: Boka konferens med övernattning så bjuder vi på en aktivitet.

Vårkonferens i Skärgården!

Konferera alldeles intill havet i pittoreska Fiskebäckskil med dess fantastiska läge. Låt miljön och lugnet inspirera till nya idéer och vägar för dig och din personal. Just nu har Gullmarsstrand ett erbjudande där ni kan kombinera er konferens med den populära aktiviteten “Skaftökampen”. Lagvis tilldelas ni varsin karta och kompass och har nu i uppgift … Continue reading Vårkonferens i Skärgården!

Elite Palace Hotel: Konferenserbjudanden FRESH START

  595 KR/ PERSON Börja konferensen med en riktig energikick. Vid ankomst väntar en hälsodrink och våra hemgjorda energibars för att få en riktigt bra start på dagen. I paketet ingår: Konferenslokal Hälsodrink och energibars Förmiddagsfika Lunch Eftermiddagsfika Paketet kan bokas på måndagar och fredagar för upp till 20 personer.

Tallink Silja: Kryssningserbjudanden

Konferenskryssning Tallinn 2 dygn Fr 1756:- per person I prisexemplet ingår: Insides B-hytt singel, två nätter ombord och en hel dag i Tallinn, buffé inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe och te), 3-rätters gruppmeny exkl. dryck, frukostbuffé T/R, och 6 timmars konferens inkl. 1 x konferensfika + Non stop kaffe (tillgång till kaffe under … Continue reading Tallink Silja: Kryssningserbjudanden

Aronsborgs Konferenshotell: Lyxigt måndagsmöte

Låt måndag bli lika härlig som fredag. Starta arbetsveckan hos oss på Aronsborg, lagom nära Stockholm, Arlanda och Uppsala. Lyxigt måndagsmöte hos oss på Aronsborg är ett erbjudande som sparkar igång veckan på bästa möjliga sätt: med möteslokal, frukt och choklad på köpet! Måndagar är numera alltså både prisvärda och extra goda. Välkommen! Lyxigt måndagsmöte bara … Continue reading Aronsborgs Konferenshotell: Lyxigt måndagsmöte

Haga Forum: Boka din vårkonferens på Haga Forum för 575:- per person!

Just nu ett fint erbjudande när ni bokar konferens! -Konferens sal och tillgång till våra fina lobby kl. 8:30-16:30 -Frukostbuffé med allt gott därtill -För dagen, köksmästarens goda konferenslunch inklusive dryck -Eftermiddagsfika med dagens hembakade godsaker -Kaffe, frukt och konferensgodis hela dagen Pris 575:- per person (ord. 740:-)

Djurönäset: Testa bastukonferens

Ett härligt bastubad i en riktig vedeldad bastu kan “boosta” din konferens! Läs mer här…