Tipsa om anläggningenAktiviteten AB

Söker Ni lokaler utöver det vanliga?
Vi har ljusa, luftiga lokaler med generösa kringytor som passar utmärkt för seminarier, utbildningar, eller andra arrangemang för upp till 110 personer.
I Stockholm city finns vi ett stenkast från T-Centralen, med gångavstånd till butiker restauranger, teatrar mm. Här har vi två lokaler som kan göras om till en stor lokal på 110 m2
I Kista finns våra lokaler i Kista Entré. 67 000 personer i 4700 företag jobbar här. Här har ni lätt att nå ut med ert budskap.
I Kista Entré finns en stor restaurang som erbjuder allt från enkel lunch till kvällsarrangemang.
5 minuters promenad från Kista Entré ligger Kista Galleria - ett köpcentrum. Här finns kvällsöppna butiker, restauranger, biografer och ett myller av människor.
I Göteborg har vi lokaler med en hänförande utsikt över Göteborgs hamn och Masthuggskyrkan. Här finner ni inspiration till kreativa möten och lyckade evenemang.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
24
Antal Grupprum
2
Max biosittning
110
Max parkettsittning
110
Max skolsittning
48
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
110
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Klassificering

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Centralstationen
  Avstånd:
  4 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Landvetter
  Avstånd:
  23 km
  Närmaste flyg utrikes:
  Landvetter
  Avstånd:
  23 km
  Närmaste hållplats buss:
  Lindholmen
  Avstånd:
  0 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  17,57010
  Latitud:
  59,24020