Tipsa om anläggningenÅkeshofs Slott

Åkeshofs slott - Nära; Stan, Naturen, Mötet, Maten
Endast 20 minuter med t-bana från Stockholms city hittar ni denna pärla!

Välkommen till Åkeshofs Slott, där tiden står långt ifrån still, men där den går lite långsammare. Där maten är välkomponerad av säsongens råvaror, där brasan sprakar och där samtalen får ta tid. Så nära stadens puls, men så långt från stressen.

På Åkeshofs Slott konfererar ni i en lugn och inspirerande miljö med 1700-tals atmosfär. Åkeshofs Slott ligger inbäddad i Judarnskogens grönska i Bromma. Närheten till både Stockholms city och naturreservat sätter extra krydda på konferensen.
Åkeshofs Slott är en del av Stockholm Meeting Selection.

Hitta hit

Orangeriet är en modern, nyrenoverad konferenslokal med fantastiskt ljus, ca 100
meter från slottet. Här kan upp till 50 personer mötas och ni har hela huset för er
själva. Det betyder eget rum för fika och samtal. Det finns ytterligare åtta konferensrum i olika storlekar på slottet. Vi hjälper er att hitta det rum som passar just er.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
6
Max biosittning
50
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
34
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
50
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Sov gott, vakna utvilad och få ut mer av er dag på Åkeshofs Slott.

Här bor ni bekvämt i enkel eller dubbelrum. Totalt finns 30 bäddar, varav 16 enkelrum och 7 dubbelrum. Är ni många kan ni få en hel slottsflygel för er själva. I varje flygel finns dessutom ett litet sällskapsrum där ni kan umgås. Alla rum har egen dusch, toalett och trådlöst internet.

Detaljerad information

Antal enkelrum
16
Antal dubbelrum
7
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Trädgårdsstaden Bromma inspirerar till att arbeta med mycket grönsaker… Här i Bromma har det alltid odlats och skördats i handelsträdgårdar och många många kolonilotter. Det vill vi att ní ska känna när ni besöker Åkeshofs slott. Stort fokus på grönsaker där allt det gröna står i centrum och formar vår verksamhet.

Middagen äten ni i våra vackra salar på slottet. Kring stora eller små bord, det bestämmer ni själva.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
100

Det är något speciellt med att lösa en mordgåta i slottsmiljö, njut av en god middag samtidigt som ni deltar i en riktig deckarupplevelse. Ni kan välja att gå en historisk vandring på slottet med inslag av musik och tidsenlig klädsel. I Åkeshofs Slotts vackra vinkällare anordnar vi allt från klassiska vinprovningar till provningar av drycker i kombination med olika smaker. Ni kan även välja att njuta av en lugn stund på egen hand i bastun. Slottets vackra omgivning uppmanar till att ge sig ut och upptäcka, spela boule, kubb eller brännboll tillsammans. I närheten finns möjlighet till bowling och en simhall.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Historisk vandring
 • Vinprovningar
 • Kaffe- lakrits- eller te-provning
 • Teambuilding övningar
 • Skattjakt
 • Klassiskt engelskt pubspel
 • "Filmgala" där ni själva spelar in filmerna
 • Mordmysterium
 • Casinokväll
 • Laserlerduveskytte
 • Bastu
 • Boule
 • Kubb
 • Brännboll

Vi har försetts med hjärtstartare och alla som arbetar på Åkeshofs Slott har utbildats i Hjärt- Lungräddning med hjärtstartare. På så sätt ökar vi den personliga säkerheten och visar omsorg för våra anställda och för dig som gäst.


Vi värnar även om miljön i vårt dagliga arbete.

Åkeshofs slott är nära till allt!

Kommunalt Ta tunnelbanas gröna linje mot Hässelby Strand/Vällingby och kliv av vid Åkeshovs tunnelbanestation. Slottet ser du på vänster sida i tågets färdriktning, ca 50 meters promenad.

Med bil Bege er mot Stockholm västerort. Slottet ligger i Bromma. I Brommarondellen välj avfarten nr 275 Bergslagsvägen (Skyltat mot Vällingby). Vik vänster i nästa rondell, sedan höger in på Åkeshovs gårdsväg (Skyltat mot Åkeshov). Slottet ligger bakom Åkeshovs tunnelbanestation. För er som tar med bilen erbjuder vi en stor kostnadsfri gästparkering.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
9 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
4 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
42 km
Närmaster tunnelbana:
Åkeshov
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,92560
Latitud:
59,34180