Tipsa om anläggningenÅby Restaurang & Konferens

FÖRVANDLA ER KONFERENS TILL EN UPPLEVELSE!
ÅbyTravet, som är Sveriges näst största travanläggning, kan ge er perfekta möjligheter för ert företags nästa konferens, firmafest, produktlansering eller mässa. Vi anordnar allt från mindre konferenser till större event och konferenser för upp till 750 personer.
På torsdagar har Ni även chans att kombinera konferensen med spännande travlopp – travtävlingarna och stallbacksvisning den perfekta avslutningen på konferensen.
Och inte minst viktigt – ÅbyTravet ligger centralt, men ändå avskilt. Det är lätt att ta sig hit och vi har gott om parkeringsplatser precis utanför dörren.
Hos oss blir er konferens eller företagsfest en oförglömlig upplevelse.

Hitta hit

Med sju ljusa och välutrustade konferenslokaler, kan vi erbjuda den perfekta lösningen för just er! Vi kan ta emot sällskap på allt från två till sjuhundrafemtio personer.
MÄSSA/ UTSTÄLLNING
Låt Åbytravet bli er nästa mötesplats med unik miljö och plats för många. Få mötesplatser kan stoltsera med att kunna hantera stora utställningar, 600 sittande matgäster och dessutom erbjuda spännande aktiviteter på kvällstid. Åbytravet kan allt det där. I entréhallen, Goopsalen och den väl tilltagna totohallen får så många som 1000 personer utan problem plats. Det är enkelt att få in och ut utställningsmaterial och om ni önskar kan vi ordna aktiviteter i våra närliggande, mindre salonger.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
0
Max biosittning
160
Max parkettsittning
160
Max skolsittning
700
Max styrelsesittning
26
Max antal konferens
700
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

På ÅbyTravet finns något för alla Samtliga lokaler är utrustade med storbildsprojektor, whiteboard, blädderblock, konferensblock och pennor. Samtliga lokaler har tillgång till trådlöst internet. Ytterligare teknisk utrustning finns att tillgå och bokas i förväg.
Pegasus är till för er som tänker stort och lämpar sig utmärkt för stora konferenser och föreläsningar med kapacitet upp till 700 sittande personer.
Restaurang Pegasus är en restaurang i flera etager. I lokalen finns en uppbyggd scen på 20 kvm och tillgång till hög teknologi med ljudanläggning och bild. Pegasus har plats för upp till 700 sittande personer vilka har god överblick över scenen och i lokalen finns även flera tv-monitorer. Från Pegasus har man också perfekt utsikt över hela travbanan.
smaker och plånböcker. Här kan du ta allt från en fika eller en öl i Lyon, som också erbjuder en härlig terrass såväl utomhus som inomhus. På Lyonterrassen sitter med perfekt utsikt överbanan och här serveras också enklare maträtter. Vill du äta en förstklassig middag väljer du huvudrestaurangen Pegasus som serverar allt från kvällens husman till trerätters middag. Pegasus erbjuder den bästa utsikten över banan och bästa klass på mat och service.
Längst upp i restaurangen finns en bar- och loungeavdelning, Hästsko-baren, där Ni med fördel kan samlas innan middagen för en drink eller kanske avsluta med kaffet.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
750

EN KVÄLL HOS OSS SÄTTER SINA SPÅR!
Hos oss kan du bjuda kunder eller personal på en oförglömlig upplevelse! Vi har mängder av spännande, utmanande och glada aktiviteter som garanterat ger gruppen härliga minnen.

ÅbyTravet väljer du när du är ute efter en spännande och minnesvärd upplevelse. Det här är nämligen Sveriges modernaste travbana. ÅbyTravet är en härlig mötesplats med massor av spännande möjligheter där ni kan förena nytta med nöje, bjud in dina kunder eller din personal och ge dem en oförglömlig kväll eller ha en trevlig kväll tillsammans i goda vänners lag med god mat och dryck och spännande travtävlingar. Att inleda kvällen med en guidad tur på stallbacken brukar vara mycket uppskattat. Ni får se hur det går till i stallarna innan tävlingarna, få prata med en kusk och få lite stalltips.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Åby helkväll
  • Kör häst
  • Stallbacksvisning
  • Turbussen
  • 3-kamp

HÅLLBARHET
En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss på Åby Restaurang & Konferens. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. Genom ständiga förbättringar och tydlig målsättning, förebygger vi och minskar ner den negativa miljöpåverkan som vi genererar.

MILJÖPOLICY
Åby Restaurang & Konferens skall vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle beträffande miljömedvetenhet och bidra till en god lönsamhet samt starka varumärken.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborgs Centralstation
Avstånd:
11 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
24 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
24 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,00330
Latitud:
57,64970