Tipsa om anläggningen7A Odenplan

Ny mötesvåning med flexibla lokaler, mark- och takterrass, lounger och god mat – mitt i Stockholm.

Söker ni efter en central plats för er nästa konferens, event, branschdag, mässa eller möte? Hos oss på 7A Odenplan har ni alla förutsättningar för att lyckas med just det. Lokalerna är flexibla och anpassade för alla typer av möten – stora som små.

Här finner ni ett helt nytt våningsplan på 2000 kvm med en stor grönskande innergård. Tar man sedan trappan upp så hamnar man på Vasastans enda takterrass som vetter ut både mot pulsen på Odenplan och det grönskande lugnet vid Observatorielunden.

Varmt välkomna!

Hitta hit

Samtliga mötesrum på 7A Odenplan präglas av en ljus, avslappnad och hemtrevlig miljö.

Här finns ett stort våningsplan på 2000 kvm. De ljusa möteslokalerna som ligger i direkt anslutning till rymliga lounger och har en kapacitet på 2-350 pers. Samtliga 15 mötesrum är i varierande storlekar. Vi har dessutom en stor grönskande innergård där grillen jobbar på mellan vår till höst, en trappa upp finner man också Vasastans enda takterrass som vetter både mot pulsen på Odenplan samt det grönskande lugnet vid Observatorielunden – perfekt för alla sorters fester och tillställningar!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
21
Antal Grupprum
7
Max biosittning
350
Max parkettsittning
350
Max skolsittning
180
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
350
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Ja

7A Odenplan kan erbjuda fördelaktiga priser i samarbete med flertalet närbelägna hotell.

Vi har valt att samarbeta med välrenommerade kockar. Oavsett om ni är intresserade av en enklare frukost eller en större middag, snittar till ett mingel eller en grillbuffé på mark- eller takterrass så lovar vi att ni inte blir besvikna. Vi använder oss alltid av närproducerad mat med säsongens råvaror.
All mat lagas av våra kockar. Låt oss ge förslag på buffé- och middagsmenyer och mycket där till som snittar och tilltugg.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
720

Vi erbjuder allt från exklusiva dryckesprovningar, underhållning till välrenommerade gästtalare. På takterrassen finns det dessutom boulebanor där ni får se vem i sällskapet som tar en förlust bäst respektive sämst.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Boule

Vi vet att ett hållbart samhälle är den rätta vägen att gå.

Genom vår certifiering av The Green Key utför vi ett aktivt arbete med att alltid förbättra våra miljömål. Vårt arbete innefattar leverantörer, energiförbrukning, vattenåtgång, kontorsmaterial, belysning, och utbildning. Allt för att få en övergripande bild av alla våra processer som går att förbättra och effektivisera.

Miljöpolicy på 7A

Kraven på miljöhänsyn och hållbarhet märks i allt fler delar av samhället, så även i konferens & kontorsvärlden. Vi på 7A drivs av kvalitet, omsorg och helhetssyn. Ett möte hos oss ska överträffa förväntningarna. Därför är vårt ansvar i förhållande till omvärlden och arbetet för en hållbar utveckling en självklarhet. Vi gör redan idag en hel del, men mycket återstår. Vi har därför nu inlett ett mer strukturerat arbete för att se över våra inköp av livsmedel och förbrukningsmateriel till grön elförsörjning, miljömässigt vattenflöde i handfat och kök, ekologiskt vatten och val av gröna underleverantörer mm.

The Green key

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation för Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme.

Lista eventuella certifikat ny har:
The Green Key

Endast 100 meter från 7A Odenplans huvudentré nås citybana, tunnelbana samt flertalet stadsbussar. Vi har även parkeringsgarage i huset med direkthiss upp till de två konferensvåningarna.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm centralstation
Avstånd:
1,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma flygplats
Avstånd:
9,5 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda flygplats
Avstånd:
39,5 km
Närmaste hållplats buss:
Odenplan
Avstånd:
0,1 km
Närmaster tunnelbana:
Odenplan
Avstånd:
0,1 km
Närmaster flygbuss:
St Eriksplan
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,05170
Latitud:
59,34240