Tipsa om anläggningen7A Odenplan

Ny mötesvåning med flexibla lokaler, takterrass, lounger och god mat – mitt i Stockholm.

Söker ni efter en central miljö för er nästa konferens, event, branschdag, minimässa eller möte? Hos oss på 7A Odenplan har ni alla förutsättningar för att lyckas med just det. Lokalerna är flexibla och anpassade för alla typer av möten – stora som små.

Här finner ni ett helt nytt våningsplan på 2000 kvm med en stor grönskande innergård. Gå ytterligare en trappa upp och ni kliver ut på en unik takterrass som vetter ut mot Odengatan.

Hitta hit

Samtliga mötesrum på 7A Odenplan präglas av en ljus, avslappnad och hemtrevlig miljö.

Här finns ett stort våningsplan på 2000 kvm. De ljusa möteslokalerna som ligger i direkt anslutning till rymliga lounger har en kapacitet på 2-300 pers. Samtliga 15 mötesrummen är i varierande storlekar.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
16
Antal Grupprum
9
Max biosittning
300
Max parkettsittning
300
Max skolsittning
180
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
300
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Ja

Vi samarbetar med ett flertal närliggande hotell.

Vi har valt att samarbeta med välrenommerade kockar. Oavsett om ni är intresserade av en enklare frukost eller en större middag, snittar till ett mingel eller en grillbuffé på takterrassen så lovar vi att ni inte blir besvikna. Vi använder oss alltid av närproducerad mat med säsongens råvaror.

350 personer sittandes middag i Loke och Loke lounge

Detaljerad Information

Max antal restaurang
350

Vi erbjuder allt från exklusiva dryckesprovningar, underhållning till välrenommerade gästtalare. Eller varför inte en annorlunda musiktävling med frågesport?

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Boule

Vi vet att ett hållbart samhälle är den rätta vägen att gå.

Genom vår certifiering av The Green Key utför vi ett aktivt arbete med att alltid förbättra våra miljömål. Vårt arbete innefattar leverantörer, energiförbrukning, vattenåtgång, kontorsmaterial, belysning, och utbildning. Allt för att få en övergripande bild av alla våra processer som går att förbättra och effektivisera.Miljöpolicy på 7A

Kraven på miljöhänsyn och hållbarhet märks i allt fler delar av samhället, så även i konferens & kontorsvärlden. Vi på 7A drivs av kvalitet, omsorg och helhetssyn. Ett möte hos oss ska överträffa förväntningarna. Därför är vårt ansvar i förhållande till omvärlden och arbetet för en hållbar utveckling en självklarhet. Vi gör redan idag en hel del, men mycket återstår. Vi har därför nu inlett ett mer strukturerat arbete för att se över våra inköp av livsmedel och förbrukningsmateriel till grön elförsörjning, miljömässigt vattenflöde i handfat och kök, ekologiskt vatten och val av gröna underleverantörer mm.The Green key

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation för Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme.

Klassificering

Endast 100 meter från 7A Odenplans huvudentré nås flertalet stadsbussar och tunnelbana. Vi har även parkeringsgarage i huset med direkthiss upp till de två konferensvåningarna.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm centralstation
Avstånd:
1,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma flygplats
Avstånd:
9,5 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda flygplats
Avstånd:
39,5 km
Närmaste hållplats buss:
Odenplan
Avstånd:
0,1 km
Närmaster tunnelbana:
Odenplan
Avstånd:
0,1 km
Närmaster flygbuss:
St Eriksplan
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,05170
Latitud:
59,34240