Tipsa om anläggningen7A Centralen

7A Centralen erbjuder moderna lokaler i en social och ljus miljö för effektiva möten.
Flera lokaler i olika storlekar med flexibel möblering och inbjudande lounger för mat och mingel. Vi har engagerad personal där fokus ligger på kunden och mötet mellan människor.
Med panoramautsikt över Vasagatan och närheten till färdförbindelser är 7A Centralen ett självklart val för mötet i Stockholm city.

Varmt välkomna!

Hitta hit

Med 13 mötesrum erbjuder 7A Centralen konferens i varierande storlekar för upp till 150 personer. Våra konferensrum skänker mötet energi genom stora fönster och dagsljus. Förutom rymliga konferenslokaler har vi flertalet rum passande för utbildningar, grupparbeten eller det kreativa mötet. Avslutningsvis kan vi erbjuda allt från privata mingel och middagar, aktiviteter till trevliga smakprovningar i vår bar- och kökslounge.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
17
Antal Grupprum
7
Max biosittning
150
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
36
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

77A Centralen har samarbeten och fördelaktiga priser med många närbelägna hotell i området.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vi på 7A vet att mat och dryck är en viktig del av en lyckad mötesdag. Våra välrenommerade kockar skapar säsongsanpassade menyer med närproducerade råvaror av hög kvalité. Självklart erbjuder vi alternativ till de som önskar specialkost. Under dagen serverar vi frukost, lunch, bufféer, bakverk och en variation av mingelmat. Till kvällen kan ni boka arrangemang som privata middagar, kick-off eller julfest i våra lounger med panoramavy över Vasagatan.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
150

Vi erbjuder allt från exklusiva dryckesprovningar, smakaktiviteter, till musiktävlingar men även välrenommerade gästtalare, företagsspel eller workshops. Boka färdiga paket eller skräddarsy efter era önskemål, kontakta oss så hjälper vi er att vässa arrangemangen.

Vi vet att ett hållbart samhälle är den rätta vägen att gå.

Genom vår certifiering av The Green Key utför vi ett aktivt arbete med att alltid förbättra våra miljömål. Vårt arbete innefattar leverantörer, energiförbrukning, vattenåtgång, kontorsmaterial, belysning, och utbildning. Allt för att få en övergripande bild av alla våra processer som går att förbättra och effektivisera.

Miljöpolicy på 7A

Kraven på miljöhänsyn och hållbarhet märks i allt fler delar av samhället, så även i konferens & kontorsvärlden. Vi på 7A drivs av kvalitet, omsorg och helhetssyn. Ett möte hos oss ska överträffa förväntningarna. Därför är vårt ansvar i förhållande till omvärlden och arbetet för en hållbar utveckling en självklarhet. Vi gör redan idag en hel del, men mycket återstår. Vi har därför nu inlett ett mer strukturerat arbete för att se över våra inköp av livsmedel och förbrukningsmateriel till grön elförsörjning, miljömässigt vattenflöde i handfat och kök, ekologiskt vatten och val av gröna underleverantörer mm.

The Green key

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation för Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme.

Lista eventuella certifikat ny har:
The green key

Endast 1 minut från 7A Centralen når du T-Centralens tunnelbana och flertalet stadsbussar. Runt husknuten finns Centralstationen, Arlanda Express och Cityterminalen.
7A Centralens läge är mer eller mindre oslagbart med Arlanda Express, pendel- och fjärrtåg, tunnelbana, stads- och fjärrbussar på bara några få meters avstånd.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste flyg inrikes:
Bromma flygplats
Avstånd:
8,6 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda flygplats
Avstånd:
40 km
Närmaster tunnelbana:
Stockholm Centralstation
Avstånd:
50 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
115 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,05780
Latitud:
59,33210